Hem / Utbildning / Spelarutbildning (SU) / SU 07 HF Syd

SU 07 HF Syd


Uppdaterad sida, datum ändrade!


Anmälan spelare födda 07 - Alla föreningar i HF Syd
Första omgången av spelarutbildningen i vårt nya distrikt HF Syd är nu på gång!
Spelare födda 2007 är välkomna att anmäla sig till omgångens spelarutbildning. Varje spelare kommer att bli kallad till tematräningar, viktigt här är att försöka komma till just de träningar spelaren blir kallad till då det ligger mycket administration bakom denna utbildning. Första spelarutbildningstillfället är 9-10 april och detta tillfälle är gratis då Sparbanken Skåne Ägarstiftelser går in gör det möjligt för alla spelare i distriktet att erbjudas två tematräningspass gratis. Spelaren kommer att bli kallad till en av dagarna och erbjudas två träningspass på samma dag. Träningsorterna är inte fastställda än men spelarna kommer att bli kallade utifrån geografiskt område och undvika för långa resor till dessa träningspass.

Transport får man ordna själv. Anmälan skall ske på länkarna nedan. Det kommer vara ca 20-25 spelare på varje träningspass, blandade postitioner.

Det är viktigt att vara ombytt i god tid, träna gärna i er klubblagströja, ha med en pumpad boll, vattenflaska, ev tejp för eget bruk och måltid.


All administration kring HF Syds Spelarutbildning och Distriktlagsverksamhet kommer att ske via SportAdmin och det är enklast om varje spelare anmäler sig själva. Här skapar varje spelare en profil och sedan bokar varje spelare en plats på antingen Spelarutbildningen och/eller Distriktsträning när anmälan är öppen. Efter anmälan sker en gruppindelning och varje spelare bli kallad till träningspass. Nedan ser du datum och när respektive anmälan öppnar.

Anmälan Tränare för spelare födda 07 - HF Syd
Vi vill skapa en grupp av de som är klubbtränare för spelare födda 07. Vi vill kunna nå ut med information till er och även samla er alla på en digital träff för att gå igenom syftet med spelarutbildningen, distriktslagsträningarna och möjlighet för er att ställa frågor.

Anmälningslänk Spelarutbildning (SU) Spelare
Ej öppen ännu.
P07 SU 1-2 10 april
F07 SU 1-2 9 eller 10 april

Anmälningslänk Ledare i klubblag till spelare födda 2007
Ej öppen ännu.


Träningsdagar
SU F07 1-2 9 eller 10 april -22
SU P07 1-2 10 april -22
SU FP07 3-4 7-8 maj -22
SU FP07 5-6 20-21 augusti -22


Sparbanken Skåne Spelarutbildningspass 1–2 (gratis för alla genom Sparbanken Skånes ägarstiftelser som bidrar till att alla får en basutbildning i handboll)

Arr: HF Syd

Spelarutbildningspass 3–4 (kostnad 250 kr för 2 träningspass)

Arr: HF Syd

Spelarutbildningspass 5-6 (kostnad 250 kr för 2 träningspass)

Arr: HF Syd

Steget efter spelarutbildningen är att Distriktslagsträningar startar. Anmälningslänk öppnas upp efter Spelarutbildningen. Då alla inte är intresserade av att gå vägen till distriktslag väljer vi att de som är intresserade får anmäla sig på nytt. Så småningom tas spelare ut till distriktslag. Sverigecupen spelas normalt sett i november varje år. 

 

Spelarutbildningspass 7–8 Distriktslagsverksamhet (kostnad 200 kr för 2 träningspass, viss selektering då distriktslagsverksamheten driver dessa utbildningspass)

Digital teoripass 1–2

Arr: HF Syd