Hem / Utbildning / Spelarutbildning (SU) / SU 08 HF Syd

SU 08 HF Syd

Anmälan Spelare födda 08 - HF Syd
Endast spelare födda 2008 är inbjudna. Till dessa träningar anmäler föreningen och respektive tränare vilka spelare som ska medverka. Varje spelare kommer att bli kallad till tematräningar, viktigt här är att försöka komma till just de träningar spelaren blir kallad till då det ligger mycket administration bakom denna utbildning. 

Transport får man ordna själv. Anmälan skall ske på länkarna nedan. Det kommer vara ca 20-25 spelare på varje tematräning.

Det är viktigt att vara ombytt i god tid, träna gärna i er klubblagströja, ha med en pumpad boll, vattenflaska och ev tejp för eget bruk. 

Anmälan Tränare för spelare födda 08 - HF Syd
Vi vill skapa en grupp av de som är tränare för spelare födda 08. Vi vill kunna nå ut med information till er och även samla er alla på en digital träff för att gå igenom syftet med spelarutbildningen, distriktslagsträningarna och möjlighet för er att ställa frågor.

Anmäl Spelarutbildning (SU) Spelare och Ledare ej öppen än. 


Träningsdagar

SU 1-2 10 eller 11 september -22
SU 3-4 15 eller 16 april -23
SU 5-6 13 eller 14 maj -23

 


Sparbanken Skåne Spelarutbildningspass 1–2 (gratis för alla genom Sparbanken Skånes ägarstiftelser som bidrar till att alla får en basutbildning i handboll)

Arr: HF Syd

Spelarutbildningspass 3–4 (kostnad 300 kr för 2 träningspass)

Arr: HF Syd

Spelarutbildningspass 5-6 (kostnad 300 kr för 2 träningspass)

Arr: HF Syd

Steget efter spelarutbildningen är att Distriktslagsträningar startar. Anmälningslänk öppnas upp efter Spelarutbildningen. Då alla inte är intresserade av att gå vägen till distriktslag väljer vi att de som är intresserade får anmäla sig på nytt. Så småningom tas spelare ut till distriktslag. Sverigecupen spelas normalt sett i november varje år. 

 

Spelarutbildningspass 7–8 Distriktslagsverksamhet (kostnad 300 kr för 2 träningspass, viss selektering då distriktslagsverksamheten driver dessa utbildningspass)

Digital teoripass 1–2

Arr: HF Syd