Hoppa till sidans innehåll

Distriktslagsnyheter

Liten nyhetsbild i lista Nu är grupperna för Bohuslän Dal P05 Tema 4-6 klara. Vi påminner om att inte byta grupper med varandra, det underlättar för alla inblandade att behålla grupperna som de är, tack. Vi tar inte emot några efteranmälningar!
 
Liten nyhetsbild i lista Nu är grupperna för Tema 4-6 klara. Vi påminner om att inte byta grupper med varandra, det underlättar för alla inblandade att behålla grupperna som de är, tack. Vi tar inte emot några efteranmälningar!
 
Liten nyhetsbild i lista På grund av sen information från oss med datum för Tema 6 har vi nu förlängt anmälan till söndagen den 16 februari.
 
Liten nyhetsbild i lista Nu är gruppindelningar för Tema 3-4 och 5 klara för våra flickor 05 i Bohuslän Dal. Glöm ej ta med er matsäck under Tema 3-4 så att ni orkar.
 
Liten nyhetsbild i lista Nu är grupperna för Tema 4-6 klara. De som är anmälda till alla tre teman kommer hålla sig till samma grupper under helgen, där det sedan tillkommer/går bort spelare som är anmälda till enstaka teman. Grupp 3 och 4 uppmanar vi att ta med matsäck då det endast blir 2h 15 min mellan Tema 4 och 5, om man inte har möjlighet att åka från hallen för att äta. Vi påminner om att inte byta grupper med varandra, det underlättar för alla inblandade att behålla grupperna som de är, tack.
 
Liten nyhetsbild i lista Distriktsträningar!
 
Liten nyhetsbild i lista Ny viktigt information för våren!
 
Liten nyhetsbild i lista Nu är det dags för Tema 3 i Spelarutbildning 2.0 för P05 i Göteborg. Detta temat är uppdelat på fyra grupper, där två är fredag 29/11 och 2 grupper fredag 6/12. Nedan följer all information ni behöver, hur ni anmäler frånvaro, när och var det är samt gruppindelningarna.
 
Liten nyhetsbild i lista Dags att anmäla sig till Tema 3 för Göteborgs pojkar 05.
 
Liten nyhetsbild i lista I helgen var det Sverigecupen och många handbollare från hela landet möttes i Nyköping. Det bringade även en hel del framgångar för distriktslagen från vårt distrikt!
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > »
 
Handbollförbundet Väst
Gullbergs Strandgata 36 A
411 04 Göteborg
Telefon: 0317071890