Hoppa till sidans innehåll

Nyheter

Liten nyhetsbild i lista Från den 15 februari 2020 kan Svenska Handbollförbundets föreningar ansöka om projektmedel för föreningsstöd under kalenderåret 2020. Ansökningsperioden avseende beachutbildningar öppnar den 1 april 2020.
 
Liten nyhetsbild i lista Folkhälsomyndigheten har nu kommit med rekommendationer och förslag till anpassningar gällande träning och tävling. Vi i Handbollförbundet Väst följer det Svenska Handbollförbundet rekommenderar och det är efter Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer.
 
Liten nyhetsbild i lista (Uppdaterad 18/3) Med anledning av Corona-viruset Covid-19 och dess spridning i Sverige påverkas handbollen likt mycket annat i samhället. I nedan artikel uppdaterar vi kontinuerligt allt eftersom information och beslut inkommer. Handbollförbundet Väst kommer att följa Svenska Handbollförbundets och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
 
Liten nyhetsbild i lista Text uppdaterad onsdag 11/3 17:00. Uppdaterad information från Svensk handboll angående Corona-viruset Covid-19. Källor är RF, Svensk handboll och Folkhälsomyndigheten.
 
Liten nyhetsbild i lista Under gårdagen (8/3) var det Föreningsträff i Partille Arena. Information om Regionaliseringen och förbundets verksamhet samt diskussioner stod på agendan och det blev en lyckad träff.
 
Liten nyhetsbild i lista Svensk handboll ansluter sig till de försiktighetsåtgärder som Riksidrottsförbundet vidtagit.
 
Liten nyhetsbild i lista Anmälan till SM i beachhandboll är nu öppen! ☀️ Det startar fredagen den 26 juni och avslutas söndagen den 28 juni och spelas i två klasser: U19 och seniorer, damer/herrar.
 
Liten nyhetsbild i lista Söndagen den 8 mars är det föreningsträff med information om distriktsutredningen samt ett tillfälle att diskutera utredningen och förbundets allmänna verksamhet. Det blir alltså både information och diskussioner i gruppform. Dagen avslutas med biljetter till Champions league. Vi vill att så många som möjligt kommer!
 
Liten nyhetsbild i lista Snart kommer ett nytt utskick av vårt nyhetsbrev Handboll Väst-Nytt ut. Vi vet att det sker mycket saker runtom i vårt distrikt, smått som stort. Det är dock svårt för oss att på koll på precis allt. Har ni något tips till vårt innehåll?
 

Anmälan till TS3

(2020-02-17 10:42)
Liten nyhetsbild i lista Nu är anmälan till SHF:s nästa utbildning i Tränarskolan 3 (TS3) öppen. TS3 riktar sig till dig som vill leda elitseniorlag. Du som har godkänt på TS2 är behörig att söka. Sista anmälningsdag är 1 mars 2020.
 
1 2 3 4 5 6 > »
 
Handbollförbundet Väst
Gullbergs Strandgata 36 A
411 04 Göteborg
Telefon: 0317071890