Hoppa till sidans innehåll

Nyheter

Liten nyhetsbild i lista Innan spridningen av Corona-viruset påverkade det mesta i samhället höll vi den 8 mars en föreningsträff i Partille Arena. Det blev information om förbundet, om regionaliseringen och ett open space med diskussioner kring förbundet och handbollen. Nedan kommer en sammanfattning av dagen.
 
Liten nyhetsbild i lista Nu kan ni sitta hemma och följa med i RF-SISU's utbildningar som erbjuds via länk. Lär dig om att söka bidrag och fonder, styrelsens roll och ansvar, inkluderande idrott, idrottspsykologi och mycket mer.
 
Liten nyhetsbild i lista Riksidrottsstyrelsen (RS) har beslutat om ramar och övergripande principer för fördelning av regeringens krispaket. Föreningar och förbund kommer kunna söka krisstöd från första maj och RS kan ta beslut om utbetalning i mitten av juni.
 
Liten nyhetsbild i lista Uppdatering kring barn och ungdomsidrott kom från Folkhälsomyndigheten den 16 april. (Uppdaterad onsdag 22 april)
 
Liten nyhetsbild i lista RF har nu lagt upp en enkät som föreningar kan fylla i för att tydliggöra vilka konsekvenser Corona haft på föreningens verksamhet och ekonomi.
 

Glad påsk! 💛

(2020-04-09 12:10)
Liten nyhetsbild i lista Påsken är här även om den inte är sig helt lik. Förbundet önskar er alla en glad påsk!
 
Liten nyhetsbild i lista Ett sorgligt besked i att Börje Hermansson har lämnat oss.
 
Liten nyhetsbild i lista På grund av Corona-viruset Covid-19 kommer Handbollförbundet Väst ha ändrade kontors- och telefontider.
 
Liten nyhetsbild i lista Från den 15 februari 2020 kan Svenska Handbollförbundets föreningar ansöka om projektmedel för föreningsstöd under kalenderåret 2020. Ansökningsperioden avseende beachutbildningar öppnar den 1 april 2020.
 
Liten nyhetsbild i lista Folkhälsomyndigheten har nu kommit med rekommendationer och förslag till anpassningar gällande träning och tävling. Vi i Handbollförbundet Väst följer det Svenska Handbollförbundet rekommenderar och det är efter Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer.
 
1 2 3 4 5 6 7 > »
 
Handbollförbundet Väst
Gullbergs Strandgata 36 A
411 04 Göteborg
Telefon: 0317071890