Hoppa till sidans innehåll
 
Sök
Logga in

Alla nyheter

Liten nyhetsbild i lista Är du intresserad av att vara med distriktsledare för Göteborg eller Bohuslän Dal? Då ska du läsa vidare.
 
Liten nyhetsbild i lista Välkomna till Handbollförbundet Västs årsmöte för verksamhetsåret 2019-2020.
 
Liten nyhetsbild i lista Tävlingskommittén har nu fastställt serieindelningarna för säsongen 2020–21.
 
Liten nyhetsbild i lista Vecka 27 är en gyllene vecka för alla ”handbollare” i hela världen – Partille Cup spelas! På grund av rådande omständigheter kring Covid-19 fick cupen ställas in, vilket skapar ett stort tomrum i oss alla. Då har vi den fantastiska idén att behålla veckan i handbollens tecken med digitala föreläsningar och utbildning – HÄNG MED!
 
Liten nyhetsbild i lista Här kan ni läsa uppdaterad information kring upplägget för Årskull 05 som fick avbryta sin verksamhet p.g.a Covid-19 samt hur planeringen för Årskull 06 ser ut.
 
Liten nyhetsbild i lista Nu kan vi äntligen försöka komma tillbaka till verkligheten igen. Vi har nu två Baskurser som fått datum och kommer att köras på distans och på plats. Vi påminner alla om att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring Covid-19.
 
Liten nyhetsbild i lista Igår, 15 juni, började stödet betalas ut till idrottsföreningar som drabbats ekonomiskt av coronapandemin. Stödet baseras på hur stor förlust föreningen har gjort i förhållande till sin omsättning. De som drabbas värst får mest stöd.
 
Liten nyhetsbild i lista Förra veckan kom Riksidrottsförbundets styrelse med beslut om fördelning av regeringens stödpaket på 500 miljoner kronor.
 
Liten nyhetsbild i lista Svenska Handbollförbundet har idag kommit med ett sammanfattat dokument kring rekommendationer för träningsmatcher och allmän information.
 
Liten nyhetsbild i lista Regeringens akuta stödpaket till idrottsföreningar med anledning av covid-19 fördelas av Riksidrottsförbundet. Ansökningarna är inkomna och nedan specificeras kommande datum för hanteringen.
 
 
Handbollförbundet Väst
Gullbergs Strandgata 36 A
411 04 Göteborg
Telefon: 0317071890