Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsnyheter

Liten nyhetsbild i lista Svenska Handbollförbundet har idag kommit med beslut rörande upp- och nedflyttning, kval, svensk mästare, seriesegrare, Europacupplatser, USM, Gymnasie-SM och Trim-SM.
 
Liten nyhetsbild i lista På grund av Corona-viruset Covid-19 kom idag beslut från Svenska Handbollförbundet om att de sista matcherna i seniorserierna ställs in, därmed är säsongen slut även för seniorserierna i vårt distrikt.
 
Liten nyhetsbild i lista Från och med idag, 13 mars, pausas alla matcher i dam div 3-5 och herr div 4-6 i två veckor.
 

USM i mars inställt

(2020-03-13 21:27)
Liten nyhetsbild i lista Enligt besked från Svenska Handbollförbundet under fredagen ställs alla matcher i USM under mars månad in.
 
Liten nyhetsbild i lista Den senaste tidens spridning av Corona-viruset Covid-19 har medfört att Handbollförbundet Väst nu ställer in alla minihandbollssammandrag resten av säsongen. Detta beskedet kommer i väntan på Svenska Handbollförbundets besked senare i eftermiddag.
 

Nya regler i Minihandboll

(2019-09-16 13:13)
Liten nyhetsbild i lista Vi har ett par nyheter gällande regler för de yngsta åldrarna denna säsongen. Syftet med de nya reglerna är att förenkla spelet och göra det roligare för barnen.
 

Spel 6 mot 6 på stor plan

(2019-09-16 13:12)
Liten nyhetsbild i lista Minihandboll spelas i U 8 - U 9 därefter har man gått över till stor plan med sänkt målribba. Nu lägger vi till ett mellansteg mellan minihandboll och spel på stor plan. Vi vill här förenkla ytterligare.
 
Liten nyhetsbild i lista Nu är sammandragen för Minihandboll under säsongen 2019-20 klara! De ligger uppe under fliken Tävling.
 
Liten nyhetsbild i lista Snart är det äntligen säsongsstart för handbollen inom Handbollförbundet Väst och nu är spelprogrammet spikat.
 
Liten nyhetsbild i lista Snart seriestart för våra seniorserier! Handbollförbundet Västs Tävlingskommitté ihop med Domarkommittén har beslutat att vi ska utveckla våra seniorserier som har legat efter i allt för många år. Vi vill även att våra serier ska vara jämställda.
 
1 2 3 > »
 
Handbollförbundet Väst
Gullbergs Strandgata 36 A
411 04 Göteborg
Telefon: 0317071890