Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsnyheter

Liten nyhetsbild i lista Handbollförbundet Väst utökar med serier som kommer att ha elektroniskt matchprotokoll (EMP) inför säsongen 20/21 och 21/22. Detta berör de serier som HFV administrerar.
 
Liten nyhetsbild i lista Nedan finner ni information om hur och varför ni ska göra era barn & ungdomsövergångar till Handbollförbundet Väst.
 
Liten nyhetsbild i lista I rådande tider ser vi fram mot att få igång vår tävlingsverksamhet inom handbollen igen. Nu är det dags att anmäla lag till seriespel säsongen 2020/2021, senast 1 maj.
 
Liten nyhetsbild i lista Svenska Handbollförbundet har idag kommit med beslut rörande upp- och nedflyttning, kval, svensk mästare, seriesegrare, Europacupplatser, USM, Gymnasie-SM och Trim-SM.
 
Liten nyhetsbild i lista På grund av Corona-viruset Covid-19 kom idag beslut från Svenska Handbollförbundet om att de sista matcherna i seniorserierna ställs in, därmed är säsongen slut även för seniorserierna i vårt distrikt.
 
Liten nyhetsbild i lista Från och med idag, 13 mars, pausas alla matcher i dam div 3-5 och herr div 4-6 i två veckor.
 

USM i mars inställt

(2020-03-13 21:27)
Liten nyhetsbild i lista Enligt besked från Svenska Handbollförbundet under fredagen ställs alla matcher i USM under mars månad in.
 
Liten nyhetsbild i lista Den senaste tidens spridning av Corona-viruset Covid-19 har medfört att Handbollförbundet Väst nu ställer in alla minihandbollssammandrag resten av säsongen. Detta beskedet kommer i väntan på Svenska Handbollförbundets besked senare i eftermiddag.
 

Nya regler i Minihandboll

(2019-09-16 13:13)
Liten nyhetsbild i lista Vi har ett par nyheter gällande regler för de yngsta åldrarna denna säsongen. Syftet med de nya reglerna är att förenkla spelet och göra det roligare för barnen.
 

Spel 6 mot 6 på stor plan

(2019-09-16 13:12)
Liten nyhetsbild i lista Minihandboll spelas i U 8 - U 9 därefter har man gått över till stor plan med sänkt målribba. Nu lägger vi till ett mellansteg mellan minihandboll och spel på stor plan. Vi vill här förenkla ytterligare.
 
1 2 3 > »
 
Handbollförbundet Väst
Gullbergs Strandgata 36 A
411 04 Göteborg
Telefon: 0317071890