Lediga jobb

Ledig tjänst: tävlingskonsulent

Svenska Handbollförbundet utökar personalstyrkan på tävlingsavdelningen på vårt kontor vid Skanstull i Stockholm. Vi söker en person för arbete på deltid som tävlingskonsulent.

Den utlysta tjänsten har tonvikt på tävlingsadministration men arbetsuppgifterna kan även omfatta arbete med domarfrågor. På tävlingsavdelningen arbetar kollegorna tätt samman och hjälper varandra vid behov.

Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska är ett krav. Du kommer att ha många kontakter såväl nationellt som internationellt.

Du ska vara utåtriktad, ha lätt att kommunicera och klara att ha många bollar i luften samtidigt. Du ska även ha god förmåga att strukturera, planera och följa upp verksamheten.

Erfarenhet från arbete i databasmiljö är meriterande. Kunskap om idrotten och dess administration är också en merit.

Vissa resor och helgarbete förekommer.

 

Ansökan inklusive löneanspråk, betyg, intyg och referenser ställs till Svenska Handbollförbundets tävlingschef Adam Engström.

Ansökningar behandlas löpande och tillsättning sker när vi funnit rätt person.

Fackliga frågor besvaras av Niklas Axvallen.


Svenska Handbollförbundet består av 430 föreningar i fem distrikt. Ca 150 000 personer spelar handboll i Sverige. Svensk handbolls verksamhetsidé är att: ”Handboll ska vara en för alla tillgänglig och attraktiv sport som engagerarar och omfattar både elit- och breddverksamhet för barn, ungdomar och vuxna. Vår strävan är att ha kompetens och resurser för att möjliggöra att alla som vill ska kunna vara med i svensk handboll”.

Sverige står som arrangör av kommande mästerskap såsom VM för herrar 2023 (tillsammans med Polen) och VM för damer 2023 (tillsammans med Danmark och Norge).

 Svenska Handbollförbundet söker samordnare och ambassadör till region väst inom verksamhetsområdet parahandboll

Vi söker en projektanställd samordnare och ambassadör för Svenska Handbollförbundets parahandbollsverksamhet till den västra regionen. Placeringsort kan vara på kontoret i Göteborg eller Skövde, beroende på din bostadsort. 

Projektanställningen sträcker sig från 2021 01 01 till 2023 12 31. Anställningen påbörjas enligt överenskommelse.  

Projektet omfattar en treårig projekttid. Inom ramen för parahandboll ingår en rullstolsklass för personer med rörelsenedsättning och en gåendeklass för personer med intellektuell funktionsnedsättning, syftet med projektet är att bredda utbudet av fritidsaktiviteter samt skapa förutsättningar för målgruppen att ingå i handbollsfamiljen som spelare, ledare och funktionärer. Projektet kommer även att utveckla målgruppsanpassade utbildningsmaterial. 

 

Du skall ha förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Det kan i framtiden även förekomma internationella kontakter. 

Du ska även ha god förmåga att strukturera, planera och följa upp verksamheten. På kontoret arbetar du tillsammans med kollegorna från specialdistriktsförbundet. 

Projektet bygger på att du själv lever med en funktionsnedsättning. Anställning omfattar en tjänst på maximalt 50 %. Tjänsten bygger på en lönebidragsanställning.  

Du förväntas driva projektarbetet i regionen på egen hand med stöd och hjälp från Svenska Handbollförbundets projektledning. I region Öst och Syd kommer motsvarande tjänster och kollegor att finnas inom projektet.  

Erfarenhet från arbete i databasmiljö är meriterande. Kunskap om idrotten och dess administration är också en merit. Du ska vara utåtriktad, ha lätt att kommunicera och naturligtvis ser vi gärna att ditt hjärta klappar lite extra för handboll. 

Krav på B-körkort och tillgång till egen bil.  

Vissa resor och helgarbete förekommer. 

 

Ansökan inklusive löneanspråk, betyg, intyg och referenser ställs till: This is a mailto link.  

Ansökningarna behandlas löpande och tillsättning sker när vi funnit rätt person. 

 

Svenska Handbollförbundet består av 430 föreningar i tretton distrikt. Ca 145 000 personer spelar handboll i Sverige. Svensk handbolls verksamhetsidé är att: ”Handboll ska vara en för alla tillgänglig och attraktiv sport som engagerarar och omfattar både elit- och breddverksamhet för barn, ungdomar och vuxna. Vår strävan är att ha kompetens och resurser för att möjliggöra att alla som vill ska kunna vara med i svensk handboll”. Sverige var utsedd till arrangör för det första officiella VM/EM-mästerskapet i rullstolshandboll 2020 men som på grund av corona blev inställt. Sverige står som arrangör av kommande mästerskap i de traditionella sammanhangen gällande VM för herrar 2023 (tillsammans med Polen) och VM för damer 2023 (tillsammans med Danmark och Norge).