Hoppa till sidans innehåll
18931 True
  Huvudsponsor
  22545 True
   Huvudsponsor
   22014 False
    Huvudsponsor
    18334 False
     Huvudsponsor
     8167 False
      Huvudsponsor
      5982 False
       Huvudsponsor

       Aktuellt

       Liten nyhetsbild i lista Text uppdaterad lördag 4 april 12:37.
        
       Liten nyhetsbild i lista Riksidrottsstyrelsen har beslutat att föreningar kan få stöd kostnader för att anpassa verksamheten under coronakrisen.
        
       Liten nyhetsbild i lista Från den 15 februari 2020 kan Svenska Handbollförbundets föreningar ansöka om projektmedel för föreningsstöd under kalenderåret 2020. Ansökningsperioden avseende beachutbildningar öppnar den 1 april 2020.
        
       Liten nyhetsbild i lista Riksidrottsförbundet är en av flera organisationer som beslutat att samverka för att ge ökat stöd till kommuner med att hjälpa äldre som ombetts stanna hemma.
        
       Liten nyhetsbild i lista Folkhälsomyndigheten har nu kommit med rekommendationer och förslag till anpassningar gällande träning och tävling. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer.
        
       Liten nyhetsbild i lista Serieindelningen för SHE, Handbollsligan samt de två allsvenskorna är nu klar.
        
       Liten nyhetsbild i lista Regeringen meddelade idag att Riksidrottsförbundet får 500 miljoner kronor att fördela mellan de olika specialidrottsförbunden med anledning av förlorade intäkter. Läs mer på dn.se.
        
       Liten nyhetsbild i lista Beslut gällande upp- och nedflyttning, kval, svensk mästare, seriesegrare, Europacupplatser, USM, Gymnasie-SM och Trim-SM är nu fattade.
        
       Liten nyhetsbild i lista Många föreningar har det tufft just nu på grund av coronaviruset. RF lämnar nu ett lugnande besked att det lokala aktivitetsstödet, LOK-stödet, inte kommer att minska för att det blir färre aktiviteter – totalsumman blir lika stor 2020 som 2019.
        

       Riksläger ställs in

       (2020-03-17 16:50)
       Liten nyhetsbild i lista Svenska Handbollförbundet har idag tisdag 17/3 beslutat att det Riksläger som skulle genomföras den 4-7 april i Halmstad ställs in.
        
        
       Svenska Handbollförbundet
       Box 11016
       100 61 Stockholm
       Telefon: [saknas] Information
       E-post: [saknas] Information