Hoppa till sidans innehåll
18931 True
  Huvudsponsor
  22545 True
   Huvudsponsor
   22014 False
    Huvudsponsor
    18334 False
     Huvudsponsor
     8167 False
      Huvudsponsor
      5982 False
       Huvudsponsor

       Aktuellt

       Liten nyhetsbild i lista Under perioden 1–15 maj hade idrottsföreningar och specialidrottsförbund möjlighet att ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av coronakrisen.
        

       Regionalisering

       (2020-05-26 13:48)
       Liten nyhetsbild i lista Diskussioner har förts inom idrottsrörelsen om att se över distriktsförbundens (SDF) uppdrag/roll och därmed också de geografiska gränserna, i syfte att skapa en effektivare och mer ändamålsenlig organisation. 2018 initierades arbetet med handbollens...
        
       Liten nyhetsbild i lista Text uppdaterad torsdag 14 maj 09:31.
        

       Årsmöten 2020

       (2020-05-25 14:01)
       Liten nyhetsbild i lista Det kan vara svårt att genomföra distriktsförbundets/föreningens årsmöte i vanlig ordning i år. Riksidrottsförbundet och Svenska Handbollförbundet ger här råd och rekommendationer.
        
       Liten nyhetsbild i lista SHF erbjuder åtta utbildningstillfällen av Föreningsinstruktörer till Hand the Ball.
        
       Liten nyhetsbild i lista Svenska Spel tidigarelägger en sponsringsutbetalning till Svenska Handbollförbundet och Svensk Elithandboll på 5,3 miljoner kronor med en månad. Därmed förbättras den kortsiktiga likviditeten för framför allt landets högsta ligor, Handbollsligan och ...
        
       Liten nyhetsbild i lista Svenska Handbollförbundet har beslutat att skjuta upp utbildningskravet på barntränare till den 1 januari 2021. Instruktörer bjuds in till fortbildning för att kunna genomföra kurser för barntränare på distans.
        
       Liten nyhetsbild i lista De region- och riksläger som skulle ha arrangerats för spelare födda 2004/2005 under maj och juni flyttas fram.
        
       Liten nyhetsbild i lista Svenska Handbollförbundets 90:e förbundsmöte hölls lördagen den 25:e april och för första gången i förbundets historia hölls det online, detta på grund av covid-19.
        
       Liten nyhetsbild i lista Den 1 maj öppnade övergångsfönstret igen efter att ha varit stängt sedan mitten av februari. Regelverket för utbildningsersättning har reviderats, bland annat genom en uppräkning av tarifferna för beräkning av ersättning.
        
        
       Svenska Handbollförbundet
       Box 11016
       100 61 Stockholm
       Telefon: [saknas] Information
       E-post: [saknas] Information