Hoppa till sidans innehåll
18931 True
  Huvudsponsor
  22545 True
   Huvudsponsor
   22014 False
    Huvudsponsor
    18334 False
     Huvudsponsor
     8167 False
      Huvudsponsor
      5982 False
       Huvudsponsor

       Aktuellt

       Liten nyhetsbild i lista Spelprogrammen till svensk handbolls högsta serier offentliggjordes på tisdagen. Handbollsligan planerar att inledas fredagen den 11 september med matchen Ystads IF HF-HK Varberg. SHE planerar att inledas torsdagen den 17 september med matchen IK Säv...
        

       #handballweek

       (2020-07-11 09:24)
       Liten nyhetsbild i lista Mellan den 12-18 juli firar vi internationella #handballweek. Häng med i våra sociala kanaler.
        
       Liten nyhetsbild i lista Text senast uppdaterad torsdag 8 juli 16:14.
        
       Liten nyhetsbild i lista Stockholms stad valde att satsa på projektet Hand the Ball i samarbetet med Svenska Handbollförbundet, Stockholms Handbollförbund och organisationen för Handbolls-EM 2020 – ett socialt projekt för att öka intresset för föreningsdriven idrott i idrott...
        
       Liten nyhetsbild i lista Med utgångspunkt i Folkhälsomyndighetens rekommendationer och RF:s råd till idrottsrörelsen har Svenska Handbollförbundet tagit fram riktlinjer för av föreningar arrangerade turneringar.
        

       Sommartider på SHF

       (2020-07-06 08:00)
       Liten nyhetsbild i lista Vi lägger ner bollarna och stänger kontoret under vecka 29 & 30. Men häng med i våra sociala kanaler under v.29 då vi firar #handballweek. Vi passar på att önska en skön sommar trots rådande omständligheter.
        
       Liten nyhetsbild i lista Nu tar våra webbinarier sommarlov, men den 1 september startar vi höstsäsongen med ett idrottsöverskridande webbinarie tillsammans med White arkitekter och Träffpunkt Idrott om Framtidens idrottshall. Anmäl dig redan idag.
        
       Liten nyhetsbild i lista SHF erbjuder utbildningstillfällen för Föreningsinstruktörer till Hand the Ball.
        
       Liten nyhetsbild i lista Välkommen till ett direktsänt webbinarium om utmaningarna med hälsa och rörelse i vår gemensamma vardag – och hur framtidens idrottshall kan stärka folkhälsan.
        
       Liten nyhetsbild i lista Det har sannerligen blivit en annorlunda start på nya jobbet. Under den speciella våren där alla landslagsmatcher har ställts in har de första månaderna ändå varit intensiva för landslagsansvarige Hanna Fogelström.
        
        
       Svenska Handbollförbundet
       Box 11016
       100 61 Stockholm
       Telefon: [saknas] Information
       E-post: [saknas] Information