Hoppa till sidans innehåll
 
Sök
Logga in
18931 True
  Huvudsponsor
  22545 True
   Huvudsponsor
   22014 False
    Huvudsponsor
    18334 False
     Huvudsponsor
     8167 False
      Huvudsponsor
      5982 False
       Huvudsponsor

       HTB & rättigheter

       HAND THE BALL FOUNDATION
       Hand the Ball Foundation startades i Danmark och bygger på aktiviteter från Goalcha Streethandboll som startades 2008 genom ett partnerskap med Europeiska Handbollförbundet.

       Stiftelsen har idag verksamheter i Kenya, Tanzania, Sverige och Danmark. Hand the Ball är den sociala aspekten av Goalcha med syfte att ge barn och ungdomar en positiv upplevelse av fysisk aktivitet.

       Hand the Ball Foundation är en icke-vinstdrivande stiftelse vars mål är att förbättra barn och ungas livskvalité i utvecklingsländer och katastrofområden genom fysisk och kunkurrensfri gruppaktivitet med den unika gröna bollen som redskap. Målet är att barn och unga ska få ökad självkänsla och utvecklade sociala färdigheter genom lek, rörelse och spel med bollen. Målet är också att skapa glädje i en verklighet som är präglad av det mest fundamentala, så som att överleva, och genom det styrka barn och ungas mentala, fysiska och sociala delar.

       Läs mer om Hand the Ball Foundation >>

        

       RÄTTIGHETER
       Hand the Ball Sverige är en del av det större sammanhanget och innebär att det finns tydliga regler vad gäller rättigheterna till användandet av namnet Hand the Ball och logotypet. Det är viktigt att ta del av informationen kring rättigheterna innan man startar upp Hand the Ball i sin verksamhet.

       Uppdaterad: 2020-04-22 15:12
       Skribent: Hand the Ball

       Nyheter

        
       Svenska Handbollförbundet
       Box 11016
       100 61 Stockholm
       Telefon: [saknas] Information
       E-post: [saknas] Information