Hoppa till sidans innehåll

Bra prestationer av våra domare under Sverigecupen

2016-11-14 10:57

Under helgen 11-13/11 har Sverigecupen spelats i Nyköping. Ett tillfälle för framtidens handbollsspelare att visa upp sig för förbundskaptener och eventuella handbollsgymnasium med flera.

Men här är det inte bara handbollsspelare som tar sitt (förhoppningsvis) första steg mot en Elitkarriär under Sverigecupen utan även domarna!

 

Mellansvenska Handbollsförbundets Domar & Funktionärskommitté (DFK) nominerade fyra domarpar till Sverigecupen och fick med alla fyra i konkurrens med resten av Sveriges lovande domare. MSHF's domare var Armin Martinovic (Örebro) och Emrik Svensson (Örebro), Stephanie Larsson (Örebro) och Linnea Kriström (Västerås), Jakob Karlsson (Örebro) och Shamal Armaghan (Örebro) samt Benjamin Lüning (Linköping) och Edvin Andersson (Linköping).

 

Under Sverigecupen fick domarna döma gruppspelsmatcher fredag och lördag med observationer av en matchdelegat. Matchdelegaten framför sedan positiva punkter samt punkter som domarna behöver utveckla i sitt matchledarskap under helgen men också i framtiden.

 

På söndagen skulle allt avgöras för lagen och då spelades slutspelsmatcher och finaler. I finalen spelade inte bara de två bästa lagen utan den döms av helgens bästa domarpar.

MSHF's domarna presterade väldigt bra under helgen med pojksemifinal för Benjamin/Edvin samt bra placeringsmatcher för Armin/Emrik och Jakob/Shamal. Bäst gick det för Stephanie/Linnea som belönades med flickfinalen!

 

MSHF's DFK gratulerar Stephanie och Linnea till finalen samt de andra domarparen för fina prestationer under Sverigecup helgen!

Uppdaterad: 2017-05-22 14:08
Skribent: Patrick Eriksson

Fler nyheter

 
Mellansvenska Handbollförbundet
MunktellArenan, Verkstadsgatan 5
633 42 Eskilstuna
Telefon: 0104764290, 0104764291