Hoppa till sidans innehåll

EMP listorna försvinner

2019-07-29 09:48

En nyhet till säsongen 2019-2020 är att ni nu kan koppla spelare till anmälda lag i TA.

Denna funktion ska ersätta de EMP listor som ni fyllt i och mailat in till oss för seriespel och SHF för de högre seniorserierna samt USM. Digimatch (programmet som hanterar EMP, kommer att hämta information från TA två gånger per dygn och då uppdatera de ändringar som skett).
EMP används i samtliga seniorserier samt i äldre och yngre ungdom (U12 och uppåt).

 

Det finns två sätt att koppla spelare till anmält lag via er inloggning i TA. http://ta.svenskhandboll.se/

 

- TA - Svenska Handbollförbundet

ta.svenskhandboll.se

TA handboll Välkommen till inloggningsportalen för Handbollens Tävlingsadministration! Logga in som representant för din klubb eller som administratör av distrikts- eller förbundsserier.

  1.  

Ni väljer rubriken ”lag” och sedan väljer ni ”anmäl lag”.
Ni väljer ett anmält lag och klickar sedan på den svarta pilen (triangeln) till vänster. En liten ruta kommer upp som har rubriken ”spelare”. Därifrån väljer ni ”lägg till”, vilket gör att ni nu kan skriva i kolumnen som heter ”spelare”.

Ni söker på spelarnas namn, tex Anna Andersson, då visas alla Anna Andersson som är registrerade i er förening via IdrottOnline. Ni väljer då Anna Andersson med rätt personnummer och klickar på henne. Ni anger sedan tröjnummer och position. Klicka sedan på ”spara ändringar”.

  1.  

Ni väljer rubriken ”lag” och sedan väljer ni ”spelare”.
Här kan ni välja hur ni vill söka fram en spelare i er förening, antingen via namn och/eller personnummer.

Söker ni tex på spelarnas namn, tex Anna Andersson, då visas alla Anna Andersson som är registrerade i er förening via IdrottOnline. Ni väljer då Anna Andersson med rätt personnummer och klickar på den svarta pilen (triangeln) till vänster. Två mindre rutor öppnar sig, en som har rubriken ”övergångshistorik” och en som heter ”lag”. Ni väljer för att koppla spelare till lag, rubriken ”lag”. Klicka på ”lägg till”, vilket gör att ni nu kan välja i kolumnen som heter ”säsong” 2019-2020. Det gör att det även går att söka i kolumnen ”lag” efter era anmäla lag säsongen 2019-2020. Välj ett lag som Anna Andersson ska spela i. Ni anger sedan tröjnummer och position. Klicka sedan på ”spara ändringar”. Om Anna Andersson ska delta i flera lag inom er förening tex i både lag 1 och lag 2, eller i USM, kan ni välja att klicka på ”lägg till”. Och så gör ni samma process igen, men väljer ett annat anmält lag under kolumnen ”lag”.

 

Det kan förekomma att ni inte hittar alla spelare i TA, det kan bero på att spelaren bytt till er förening med hjälp av pappersövergång. Om så är fallet, ber vi er att skapa en lista med namn och personnummer med de personer som ni inte får fram och mailar in till oss. Vi ser då till att spelarna hamnar i rätt förening, så att ni sedan kan koppla dom till rätt förening och lag.

Uppdaterad: 2019-10-01 15:08
Skribent: Patrick Eriksson

Fler nyheter

 
Mellansvenska Handbollförbundet
MunktellArenan, Verkstadsgatan 5
633 42 Eskilstuna
Telefon: 0104764290, 0104764291