Hoppa till sidans innehåll

Föreningsbesök Vision 2017!

2014-08-28 13:07

Denna vecka har vi varit ute och träffat nätverken i Västmanland och "Södra" Östergötland.

Under tisdagskvällen närvarade MSHF i Västerås på ett möte som SISU Västmanland varit sammankallande för. Närvarande föreningar var Hallstammar SK HK, Köping IS, Kohlswa HK, Tilberga IK HK, Västerås Irsta HF Ungdom och Västerås Irsta HK.

Under onsdagskvällen var det samma upplägg men denna gången i Linköping där vi var inbjudna av nätverket, med projektledare Patric Olsson i spetsen, som bildar projektet Handbollsmål i sikte träffades. Närvarande föreningar var HK Opal, Ljungsbro HF, Motala HK IF, RP IF HK Linköping och HK Erping.

Frågor som diskuterades på dessa träffar (utöver ordinarie verksamhet) handlade främst om utveckling. Den viktigaste frågan var nog REKRYTERING på olika nivåer i handbollen: spelare, ledare, domare, styrelse människor. Detta då på både föreng- och förbundsnivå.

Positiva möten båda dagarna med mycket utbyte. Bra att få ett ansikta på varandra inför kommande kontakt. Har ni fler möten på gång i nätverk eller i er förening, meddela gärna oss så ska vi försöka närvara.

Uppdaterad: 2019-07-12 09:48
Skribent: Johan Johansson

Fler nyheter

 
Mellansvenska Handbollförbundet
MunktellArenan, Verkstadsgatan 5
633 42 Eskilstuna
Telefon: 0104764290, 0104764291