Hoppa till sidans innehåll

Föreningsbesök Vision 2017!

2014-08-28 13:07

Igår träffade vi Örebro föreningarna med bra uppslutning, 10 föreningar var representerade!

Under tisdagskvällen närvarade MSHF i Örebro på en träff som vi och föreningarna tillsammans varit sammankallande för. Närvarande föreningar var Örebro SK Ungdom, Örebro SK Herr, Lindeskolans IF, HK Lif Blå, Stora Mellösa-Åsbyvikens IF, HK Järnvägen, Kumla HF, IFK Nora, IFK Örebro, och Vintrosa IF.

Då Örebro tidigare genom åren haft "egna" samverkansprojekt är det viktigt att vi hjälper till och stöttar för att behålla den relation och samverkan som finns mellan föreningarna. Därför var det kul att så många föreningar var på plats och att alla fick ett ansikte på varandra inför framtida kontakt och samarbete. Frågor vi behöver ställa oss (på alla nivåer): Hur rekrytera spelare och ledare? Hur behålla spelare och ledare? Hur rekrytera människor till styrelser och kommittéer? Hur stärker vi utveckling av domare och funktionärer?

Något som av de viktigaste och kanske roligaste som diskuterades var planeringen och genomförandet av de lokala "poolspelen" som arrangeras för de yngsta lirarna. Här turas föreningarna om att stå som arrangör för denna spelform.....

Uppdaterad: 2019-07-12 09:48
Skribent: Johan Johansson

Fler nyheter

 
Mellansvenska Handbollförbundet
MunktellArenan, Verkstadsgatan 5
633 42 Eskilstuna
Telefon: 0104764290, 0104764291