Hoppa till sidans innehåll

MSHF Utvecklingskoncept mot Vision 2017 år 2!

2015-02-09 14:42

Vi har nu fått beskedet om att MSHF Utvecklingskoncept mot Vision 2017 får en fortsättning under år 2015. Tack vare detta kommer vi kunna fortsätta vårt arbete med att utveckla handbollsverksamheten i vår region, både på förenings- och förbundsnivå.

Vi hoppas självklart att ni är fortsatt  intresserade av denna utvecklingsprocess och ansluter snarast möjligt till projektet. Likaså att ni som inte varit anslutna under år 2014 väljer att ansluta till detta arbete.

Precis som föregående år behöver vi er hjälp för att kunna genomföra projektet då vi som förbund inte är berättigade till att ansöka om Idrottslyftsmedel. Vi uppmanar därför varje förening att göra en ansökan om Idrottslyftsmedel som vi sedan kan samla in för att utveckla handbollen åt er i regionen. För vidare läsning se projektansökan här>> tillsammans med en manual för ansökan i IdrottOnline här>>.

Hur anslutning kommer att gå till och ansökan till Idrottslyftet?
För att underlätta denna process och uppgift till er föreningar har vi tagit fram en manual, med ”steg för steg” instruktioner, till IdrottOnline för hur ni ska ansöka om Idrottslyftsmedel för att ansluta till projektet:
1) När ni gjort detta kommer ni få en faktura på sökta Idrottsmedel ifrån MSHF.
2) MSHF finns därefter som stöd när det gäller återrapportering, redovisning och övriga frågor kring detta till föreningarna.
3) OBS! Notera att er anslutning och intresse kring detta förslag är helt frivillig. Men notera också att den utveckling som detta projekt syftar till endast kan beröra de föreningar som faktiskt har gjort denna ansökan och därmed anslutit.

Det kommer alltså att fungera likadant som under år 2014. Hör gärna av er med frågor annars kommer information om detta fortlöpande.

Som vanligt finns vi tillgängliga för frågor och assistans kring detta.

Uppdaterad: 2019-07-12 09:48
Skribent: Johan Johansson

Fler nyheter

 
Mellansvenska Handbollförbundet
MunktellArenan, Verkstadsgatan 5
633 42 Eskilstuna
Telefon: 0104764290, 0104764291