Hoppa till sidans innehåll

SUL 2 för 03orna avslutat!

2017-05-10 14:38

I strålande sol och med ett leende på läpparna kom 210 st spelare och 15 st ledare till den andra utbildningsdagen för Pojkar och Flickor födda -03 i Katrineholm.

På programmet stod handbollsteknisk träning med teori kopplat till det här. Individuell- anfalls- och försvarsteknik. Spelförståelseövningar. Passningsövningar. Separata mv-inslag med hjälp av vår mv-instruktör Martin Norrbom. Dessutom hade vi en återkoppling av den träningslära som spelarna fick med sig förra gången. Därefter tog vi det hela vidare genom att prata om vikten av springa på "rätt" sätt när vi sysselsätter oss med löpträning. Johan Johansson hade både en teoretisk dragning med spelarna samt att vi praktiskt tillämpade det han hade pratat om. En härlig syn att se 100 st spelare löpträna tillsammans.

Ledaranmälan

15 st klubbledare var anmälda til lördagens läger. De fick ta del av de träningar och den teori som gavs till spelarna. Oerhört glädjande att ni kom och förhoppningsvis även ni fick något "nytt" till livs som ni kan ta med er hem.

Instruktörer

Följande instruktörer var på plats i Duveholmshallen på lördag;

Pontus Hammarberg, Helena Lindblom, Ludvig Carlsén, Urban Jensen, Johan Johansson, Stefan Germerud, Michael Malmberg, Martin Norrbom, Edin Muftic, Johan Petersson, Jesper Hallberg och Fredrik Ryttse. Hatten av för ett storstilat jobb under den dag och tidigare under säsongen.

Nu ser vi framt mot en välbehövlig sommarvila med SUL-lägren. Vi återkommer i augusti med mer information. Spelare, ledare, klubbtränare och andra intresserade skall ha ett stort tack!

Väl mött!

Uppdaterad: 2019-07-12 09:48
Skribent: Ulf Nyström

Fler nyheter

 
Mellansvenska Handbollförbundet
MunktellArenan, Verkstadsgatan 5
633 42 Eskilstuna
Telefon: 0104764290, 0104764291