Hem / Handboll i Sverige / Ingen Sverigecup i november

Ingen Sverigecup i november

Idag, fredagen den 12 november, skulle Sverigecupen 2021 ha startat. På grund av osäkerheten redan i våras inför hösten 2021 valde vi att senarelägga årets Sverigecup - varmt välkommen till Sverigecupen 2021 den 14-16 januari 2022 i Nyköping! 

Sverigecupen är svensk handbolls distriktslagsturnering för flickor och pojkar 15 år som vi arrangerar i november varje år. På grund av coronapandemin tvingades Svenska Handbollförbundet att skjuta upp och slutligen ställa in Sverigecupen 2020. Under våren i år var osäkerheten inför hösten så stor att vi redan då valde att skjuta upp Sverigecupen 2021.

Istället för att säga välkommen idag välkomnar vi er den 14-16 januari 2022 då vi äntligen kan genomföra Sverigecupen igen. Vi ser verkligen fram mot att välkomna handbollfamiljens spelare, ledare, domare, funktionärer, volontärer, föräldrar och publik till Nyköping och Nyköpings Arenor Rosvalla samt Nyköpings sporthall.
 

Sverigecupen är en tre dagar lång, härlig handbollsfest där vi får möjlighet att uppleva handboll, träffas i hallen och umgås med handbollsvänner och supportar. För de som deltar på planen handlar det först och främst om utbildning. Utbildning för svensk handbolls spelande 15-åringar, för landets unga, lovande domare och ett tillfälle för alla ledare och instruktörer att träffas och utbyta erfarenheter och inspireras av varandra. 

Som publik på plats är du med och skapar en fantastisk inramning till evenemanget genom en positiv läktarkultur. Om du inte har möjlighet att komma till Nyköping den 14-16 januari, eller hellre ser Sverigecupen hemifrån, streamar vi alla matcher tillsammans med vår streamingpartner Solidsport, så att du kan se vad du vill, när du vill, hur många gånger du vill.
 
 
Varmt välkommen till Sverigecupen 2021 den 14-16 januari 2022 i Nyköping!