Hem / Handboll i Sverige / Nu startar Handboll NU

Nu startar Handboll NU

Idag går startskottet för den nationella manifestationen Handboll NU för att lyfta och synliggöra vår sport över hela Sverige.

Handboll NU är svensk handbolls stora satsning för att lyfta handbollen i hela Sverige.

Under Handboll NU, den 3-12 september, gör vi tillsammans inom svensk handboll en stor gemensam nationell satsning på att visa upp vår sport, i stort som smått, över hela landet. Svenska Handbollförbundet, distriktsförbunden och landets föreningar fyller tillsammans perioden med handbollsglädje på olika sätt för alla. Vi ser det också som en kick-off på säsongen och ett led i att återstarta handbollen efter det år som varit.

Några av de större aktiviteterna som planeras är bland annat Handbollens dag och rekordförsök i antal passningar den 11/9, webbinarier, utmaningar och prova-på-verksamhet.

I dag fredag 3/9 arrangerar Handbollförbundet Syd ett lunchwebbinar mellan 12:00-13:00 om hållbarhetsarbete i föreningen. Här kan du anmäla dig.

Jamina Roberts utmanar dig i #handbollsutmaningen.

handbollnu.se hittar du alla registrerade lokala aktiviteter som genomförs av föreningarna, våra gemensamma nationella aktiviteter samt mer om Handboll NU. 

Vill din förening vara med på något sätt ska du kontakta ditt distrikt och om ni redan har planerat aktiviteter vill vi gärna att du meddelar ditt distrikt som sammanställer alla lokala aktiviteter.