Hem / Handboll i Sverige / Webbinarium under Handboll NU

Webbinarium under Handboll NU

Den 15 september kan du lyssna till vårt webbinarium om handboll för alla hela livet - här får du tips på hur föreningen kan nå föreningsutveckling och erbjuda handboll för fler genom motionshandbollen Handboll Fitness.

15 september 

18:00-19:00 Handboll Fitness Webbinarium

Handboll för alla hela livet

Lyssna till hur din förening kan nå föreningsutveckling genom att erbjuda Handboll Fitness - motionshandboll för olika målgrupper.

Motionshandboll ska vara en självklar den i en handbollsförening. Det ska vara enkelt för föreningen att erbjuda en träningsmiljö för den som vill träna med handbollen i centrum utan att förbinda sig till något matchspel. För deltagaren ska det vara välkomnande att komma till ett gruppträningspass där gemenskap, lira boll och svettas är i fokus. Handboll Fitness är ett enkelt och komplett träningskoncept för alla i alla åldrar och på alla nivåer.

Handboll Fitness fokuserar på gemenskap och ett lekfullt idrottsutövande oavsett tidigare erfarenhet och ambitionsnivå. Träningspasset är enkelt och flexibelt att sätta ihop och kombinerar bollspel med inslag som förbättrar både styrka och kondition.

I grund och botten handlar passet om ett enkelt genomförande eftersom det krävs få resurser, ingen formell ledare för att genomföra passet och ett allsidigt träningspass.

Är du till exempel föreningsrepresentant, framtida deltagare eller nyfiken på hur du kan engagera dig? Anmäl dig till vårt webbinar! Alla som vill är välkomna att lyssna på denna föreläsning.

Webbinariet hålls av Camilla Rohlén, Svenska Handbollförbundet, via Teams.

Sista anmälningsdag är den 15 september 16:00.

Läs mer om webbinariet och anmäl dig