Hem / Handboll i Sverige / Anmälan till SM är öppen

Anmälan till SM är öppen

Solen steker, sanden är varm och på norra Europas bästa strand gör Sveriges främsta lag upp om titeln som Svensk Mästare i beachhandboll 2021!

Bilden: Beachhandboll under dag sju av SM-veckan den 7 juli 2013 i Halmstad. Foto: Bildbyrån. ARKIVBILD.

Svenska Handbollförbundet och Hallands Handbollförbund/Handbollförbundet Syd bjuder in till SM i vackra Halmstad på Tylösand. SM i beachhandboll ingår i SM-veckan med SVT på plats för att sända beachhandbollens fantastiska kombination av kamp, glädje och spektakulära mål.

- Vi tycker att det gamla ordspråket ”den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge” är som klippt och skuret för ett av sommarens absolut häftigaste arrangemang. Att Tylösand med dess perfekta förutsättningar ges möjligheten att stå som värd för 2021 års SM i beachhandboll är vi otroligt nöjda över. Atmosfären som Tylösand erbjuder under varma sommardagar är det få ställen i Sverige, om ens i världen som slår. Vi hoppas få ses i Halmstad!, säger Tony Carlsson, Svenska Handbollförbundets projektledare.

SM-veckan pågår från den 30 juni till den 6 juli med drygt 30 sporter. SM i beachhandboll avgörs fredag den 2 juli till söndag den 4 juli på Tylösand, vi öppnar för fyra klasser: damsenior, herrsenior (spelare födda tidigast 2003) samt damer U19 och herrar U19 (spelare födda 2002-2005).

- Vi var tvungna att ställa in förra årets SM i beachhandboll, nu försöker vi igen och hoppas det går att genomföra. Vi välkomnar lagen att anmäla sig från den 1 april och sedan att packa väskorna för att komma till Tylösand för handboll, sol och bad, säger Tomas Lennartsson, lokal arrangör och representant för Hallands Handbollförbund och avslutar med ett p.s: Glöm inte badkläder och solkräm!

 

Här kan du läsa mer och anmäla laget.