Hem / Handboll i Sverige / Årsavgift och årsrapport

Årsavgift och årsrapport

Svenska Handbollförbundet har nu skickat faktura på årsavgiften till föreningarna. Vi påminner samtidigt om att senast den 30 september ska samtliga föreningar ha skickat in sin årsrapport.

Årsavgift

Nu har vi skickat ut fakturan på föreningens årsavgift till Svenska Handbollförbundet via mejl till föreningens e-postadress som vi har registrerad. Till de föreningar som erhåller fakturan per post ber vi att ni meddelar oss vilken e-postadress vi kan mejla fakturan till nästa år.

 

Årsrapport

Den nya perioden för att skapa och skicka in årsrapporten i IdrottOnline är öppnad. Samtliga föreningar, inklusive samarbetsföreningar, ska skapa och skicka in årsrapport i IdrottOnline. Svenska Handbollförbundet har tagit fram en lathund för hur du fyller i och skickar in årsrapporten. På rf.se kan du läsa mer om hur du fyller i och skickar in årsrapporten.rsrapporten hittar du här. Årsrapporten ska vara inskickad senast den 30 september.

 

Ska föreningen komplettera med e-postadress eller har frågor kring hur ni skapar årsrapporten, kontakta Amanda Törner, Svenska Handbollförbundet.