Hem / Handboll i Sverige / Hur tar du dig till hallen?

Hur tar du dig till hallen?

Svenska Handbollförbundet deltar i ett hållbarhetsprojekt i syfte att minska antalet resor med hög klimatpåverkan och samtidigt öka tillgängligheten inom idrottsrörelsen. Nu behöver vi din hjälp.

Fyll i vår enkät och hjälp oss att kartlägga idrottsrelaterade resor för ett mer hållbart idrottande. Är du aktiv, förälder, ledare, domare, funktionär och/eller förtroendevald inom förening eller specialidrottsförbund?

Fyll i enkäten här: https://www.cero.nu/survey/?id3=1632748966   

Att idrotta innebär ofta att resa såväl lokalt som över hela landet och världen till träningar, turneringar och mästerskap. Målet med projektet, som kallas ”Double impact - minskade utsläpp och ökad tillgänglighet inom idrottsrörelsen", är att hitta bättre och mer inkluderande sätt att resa och transportera på framöver. Resultatet av projektet kommer att paketeras för bli användbart för alla idrottsförbund.

 

Projektet drivs av Riksidrottsförbundet tillsammans med Svenska Handbollförbundet, Svenska Orienteringsförbundet samt Svenska Ridsportförbundet och finansieras av Vinnova (Sveriges innovationsmyndighet).    

 

Enkäten är öppen november ut och du som fyller i den gör det helt anonymt. 

 

Tack för ditt bidrag för ett mer hållbart idrottande. 

 

Mer om projektet kan du läsa här.