Hem / Handboll i Sverige / Ledig tjänst

Ledig tjänst

Svenska Handbollförbundet utökar personalstyrkan på tävlingsavdelningen på vårt kontor vid Skanstull i Stockholm. Vi söker en person för arbete på heltid som tävlingskonsulent.

Detta är en uppdatering av annonsen för den tidigare utlysta deltidstjänsten. Det vi nu söker är en person för heltidsarbete. Urvalsprocessen är påbörjad, men vi tar fortfarande emot ansökningar.

Den utlysta tjänsten har tonvikt på tävlingsadministration men arbetsuppgifterna kan även omfatta arbete med domarfrågor. På tävlingsavdelningen arbetar kollegorna tätt samman och hjälper varandra vid behov.

Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska är ett krav. Du kommer att ha många kontakter såväl nationellt som internationellt.

Du ska vara utåtriktad, ha lätt att kommunicera och klara att ha många bollar i luften samtidigt. Du ska även ha god förmåga att strukturera, planera och följa upp verksamheten.

Erfarenhet från arbete i databasmiljö är meriterande. Kunskap om idrotten och dess administration är också en merit.

Vissa resor och helgarbete förekommer.

Ansökan inklusive löneanspråk, betyg, intyg och referenser ställs till Svenska Handbollförbundets tävlingschef Adam Engström.

Ansökningar behandlas löpande och tillsättning sker när vi funnit rätt person.

 

Fackliga frågor besvaras av Niklas Axvallen.


Svenska Handbollförbundet består av 430 föreningar i fem distrikt. Ca 150 000 personer spelar handboll i Sverige. Svensk handbolls verksamhetsidé är att: ”Handboll ska vara en för alla tillgänglig och attraktiv sport som engagerarar och omfattar både elit- och breddverksamhet för barn, ungdomar och vuxna. Vår strävan är att ha kompetens och resurser för att möjliggöra att alla som vill ska kunna vara med i svensk handboll”.

Sverige står som arrangör av kommande mästerskap såsom VM för herrar 2023 (tillsammans med Polen) och VM för damer 2023 (tillsammans med Danmark och Norge).