Hem / Handboll i Sverige / Nyhetsarkiv / Samarbete ska underlätta för föreningarna

Samarbete ska underlätta för föreningarna

Svenska Handbollförbundet (SHF) startar samarbete med Cleverec AB för underlätta administrationen för Sveriges handbollsföreningar.

Samarbetet innebär att alla handbollsföreningar får möjlighet att använda den väl beprövade tjänsten Cleverservice till ett kraftigt rabatterat pris. Tjänsten har använts i flera år av drygt 200 föreningar inom ishockey, fotboll och basket.

 

I Cleverservice hanteras allt digitalt, både kvitton samt utbetalningar av arvoden (både till domare och andra, t ex ledare). Alla underlag för bokföring och rapporter till Skatteverket genereras automatiskt och kan enkelt laddas upp via filer. Det innebär att arbetet med dessa uppgifter blir mindre tidskrävande.

 

- Det känns väldigt roligt och inspirerande att få erbjuda vår mycket uppskattade webbtjänst till föreningar och domare i handbolls-Sverige också, säger Gunilla Eklund, Cleverec AB.- Allt som underlättar en föreningsledares vardag är positivt och bra. Vi har sökt en extern partner inom detta område och funnit att Cleverservice har det vi sökt. Kan vi genom ett samarbete hålla ner kostnaderna för föreningarna så är det självklart också positivt, säger Lasse Tjernberg vid Svenska Handbollförbundet.

 

Läs mer på www.cleverec.se och cleverecab på Facebook och Instagram. Det går även bra att mejla This is a mailto link.