Hem / Handboll i Sverige / Spelare födda 2006 uttagna till riksläger 1

Spelare födda 2006 uttagna till riksläger 1

Här hittar du lista på uttagna spelare, länk till anmälan och information om riksläger 1 och Svenska Handbollförbundets spelarutbildning.

Uttagningarna till Svenska Handbollförbundets riksläger 1 för spelare födda 2006 är klara. Riksläger 1 genomförs den 26-29 maj i Halmstad. Riksläger 2 kommer att genomföras den 6–9 augusti.

Lista över uttagna spelare:
Pojkar:
Riksuttagning april P06.pdf
Flickor: Riksuttagning april F06.pdf

Till dig som inte blivit uttagen

Ge inte upp!

Drömmer du om att spela i landslaget men har inte blivit uttagen till rikslägret? Ge inte upp - kämpa på med din träning! Alla spelare utvecklas olika och i olika takt och många spelare som aldrig kallats till riksläger kommer ändå in i vår landslagsverksamhet senare. 

Till dig som blivit uttagen

Grattis!

Anmäl dig gärna redan idag. Ditt svar på anmälan vill vi ha senast den 8 maj. 

Observera att det är du som spelare som är ansvarig för att din anmälan kommer in till oss i tid. Länk till anmälan finns längre ned.


Förväntningar på dig som ska delta på riksläger
• Att du är här för att du vill lära dig.
• Att du är här för att göra ditt bästa.
• Att du är väl förberedd.


Information till dig som är uttagen

Här hittar du som spelare mer information om lägret. Så som packlista, program med mera.

Om du behöver lämna återbud så ska du meddela det till Svenska Handbollförbundets ungdomsansvarige:
This is a mailto linksamt till respektive förbundskapten: 

Pojkar: This is a mailto link
Flickor: This is a mailto link


Medföljande familj och/eller tränare
För den spelare som har medföljande familj finns följande turistinformation från Destination Halmstad: https://www.destinationhalmstad.se/

Vi är även mycket positivt inställda till att tränare eller ledare kommer till Halmstad för att ta del av träningar med SHF spelarutbildning. Kan vi sprida intentionerna med spelarutbildningen till föreningarna och ledarna når vi en bättre samverkan och förhoppningsvis en positiv utveckling för individerna.

Anmälan

Anmäl dig till riksläger redan idag! Dock senast den 8 maj. Vi poängterar igen att det är du som spelare som är ansvarig för att anmäla dig till rikslägret.

JAG ANMÄLER MIG TILL RIKSLÄGRET

 


Om Svenska Handbollförbundets riksläger

Svenska Handbollförbundets (SHF) riksläger ingår som ett led i SHF:s spelarutbildning mot ungdomslandslagen. Lägren arrangeras årligen under fyra dagar i mars/april och i juni/juli/augusti. Cirka 180 spelare deltar vid varje läger. Spelarna fyller 16 år det år de blir uttagna till sitt första riksläger. Totalt genomförs fyra riksläger per åldersklass. Här kan du läsa mer om våra riksläger.