Hem / Handboll i Sverige / Summer Camp för dig som spelar parahandboll

Summer Camp för dig som spelar parahandboll

UPPDATERAD (torsdag 29/4): Summer Camp ställs in.

Bilden: Parahandboll Summer Camp 2019. Foto: Frida Johansson.

Observera att Summer Camp 2021 är inställt.

Läs mer här.


Den 18-21 juni planerar vi att arrangera lägret Parahandboll Summer Camp i samarbete med Valjevikens Folkhögskola. Du som spelar rullstolshandboll eller gåendehandboll är välkommen med din anmälan.

Parahandboll Summer Camp arrangeras den 18-21 juni 2021 i samverkan mellan Svenska Handbollförbundet och Valjevikens folkhögskola och är ett läger för dig som gillar att spela rullstolshandboll eller gåendehandboll. 

 

Lägeraktiviteter

Under lägret kommer du att träffa handbollsspelare från olika orter i Sverige. Det blir massor av kul aktiviteter men den mesta delen av tiden kommer vi att spela handboll. Vi kommer att träna handboll på olika sätt som till exempel passningar, skotträning och vi kommer att dela in oss i lag och spela matcher.

Det kommer också att finnas andra aktiviteter som till exempel bad, vattencykling, flotteturer och paracykling tillgängligt under lägret. Det finns dessutom massor av naturstigar i bokskogen som du till exempel kan springa eller promenera i.

I lägerkostnaden ingår mat, logi, fritidsaktiviteter och lokaler under hela lägerperioden. Under alla aktiviteter kommer det att finnas tränare eller aktivitetsledare. Du kommer att bo i dubbel- eller trebäddsrum. I anmälan kan du önska om du vill bo med någon speciell kompis eller anhörig.

 

Vem kan delta på lägret?

För att delta på lägret ska du vara 7 år eller äldre. Du som deltar ska ha ett medlemskap i en förening som tillhör Svenska Handbollförbundet och som bedriver eller som ska starta upp parahandboll. På lägret finns ledare som håller i alla schemalagda aktiviteter och övningar.

Observera att anhörig, ledsagare eller assistans inte behöver vara medlem i en förening.

Observera att om du är i behov av stöd för att klara aktiviteterna eller är behov av ledsagning eller assistans för att klara din vardag ombesörjer du själv detta.

 

Anmälan

Lägret arrangeras 18–21 juni 2021
Ankomst och incheckning mellan kl. 13:00–15:00 fredagen den 18 juni.
Lägerstart fredagen den18 juni kl. 15:00 då vi samlas i idrottshallen.
Avslutning måndagenden 21 juni kl. 13:00 efter lunch.

Kostnader
Lägeravgiften för dig som deltagare är 1000 kr.
Lägeravgiften för anhörig, ledsagare eller assistans är 3000 kr.

Anmälan
Du anmäler dig till lägret via blanketten Inbjudan Summer Camp 2021.pdf.

Observera att sista anmälningsdag är söndagen den 16 maj 2021.

Observera att anmälan är bindande och återbetalas inte om du blir sjuk eller inte kan delta på lägret av andra orsaker. Detta gäller även kostnader för anhörig, ledsagare eller assistans. Om lägret ställs in på grund av restriktioner med anledning av coronapandemin återbetalas hela avgiften till deltagare och anhörig, ledsagare eller assistans. Detta meddelas senast den 18 maj 2021.

Betalning
Betalning ska ske efter att vi har godkänt din anmälan enligt de regler som vi beskriver i texten ovan och i anmälningsblanketten. Då kommer vi också att vilja veta mer om dig. Till exempel om du har några allergier eller något annat som du vill vi ska veta om dig för att du ska få en bra vistelse på lägret.

 

Frågor

Har du frågor angående lägret, kontakta Frida Johansson, Svenska Handbollförbundet via This is a mailto link.