Hem / Handboll i Sverige / Svenska Handbollförbundet söker vikarie till tävlingsavdelningen

Svenska Handbollförbundet söker vikarie till tävlingsavdelningen

Vi söker en vikarie till tävlingsavdelningen på vårt kontor vid Skanstull i Stockholm. Vikariatet sträcker sig från 2021 01 01 till 2021 04 16. Det kan finnas möjlighet till förlängning.

I rollen som vikarie på tävlingsavdelningen kommer du att arbeta med såväl tävlings- som domaradministration. Den tjänst som vikariatet gäller har tonvikt på domaradministration, men en stor del av arbetet är även inriktad på övrig tävlingsverksamhet.

 

Förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska är ett krav. Du kommer att ha många kontakter såväl nationellt som internationellt.

 

Du ska vara utåtriktad, ha lätt att kommunicera och klara att ha många bollar i luften samtidigt. På kontoret arbetar kollegorna i tätt samarbete och hjälper varandra vid behov. Du ska även ha god förmåga att strukturera, planera och följa upp verksamheten.

 

Erfarenhet från arbete i databasmiljö är meriterande. Kunskap om idrotten och dess administration är också en merit.

 

Vissa resor och helgarbete förekommer.

 

Ansökan inklusive löneanspråk, betyg, intyg och referenser ställs till:  This is a mailto link.

 

Ansökningarna kommer att behandlas löpande och tillsättning sker när vi funnit rätt person.

 

Svenska Handbollförbundet består av 430 föreningar i tretton distrikt. Ca 145 000 personer spelar handboll i Sverige. Svensk handbolls verksamhetsidé är att: ”Handboll ska vara en för alla tillgänglig och attraktiv sport som engagerarar och omfattar både elit- och breddverksamhet för barn, ungdomar och vuxna. Vår strävan är att ha kompetens och resurser för att möjliggöra att alla som vill ska kunna vara med i svensk handboll”.

Sverige står som arrangör av kommande mästerskap såsom VM för herrar 2023 (tillsammans med Polen) och VM för damer 2023 (tillsammans med Danmark och Norge).