Hem / Handboll i Sverige / UPPDATERAD: Information om riksläger

UPPDATERAD: Information om riksläger

Uppdaterad information om de närmast planerade rikslägren i beachhandboll och handboll.

Observera att det här är en tidigare publicerad artikel som har uppdaterats den 7/6, se stycke markerat med *.

Beachhandboll
Det riksläger som skulle arrangerats för spelare födda 2004-2005 den 8-9 maj är inställt. Information har mejlats till aktuella spelare. Spelare kommer att kallas till landslagssamling inför EM i beachhandboll som spelas den 8-11 juli i Varna, Bulgarien. 

Handboll
Det riksläger som skulle arrangerats för spelare födda 2004 den 13-16 maj är inställt.

Riksläger för spelare födda 2004 och 2005 som skulle arrangerats den 19-22 juli ställs in.

Vi planerar nu istället för genomförande av riksläger för pojkar födda 2004 och 2005 den 7-10 augusti. * Kallelse publiceras på svenskhandboll.se runt den 9-10 juni. Vi avvaktar kommande information gällande smittläge och restriktioner kopplat till det innan beslut om genomförande kan fattas. (Tidigare datumangivelse var först runt den 20 maj och senare runt den 1 juni). 

Under samma period som pojkarna ska genomföra sitt riksläger i sommar spelar flickorna EM. Gällande riksläger för flickor skjuts det till hösten 2021.


Riksläger är en del av Svenska Handbolllförbundets spelarutbildning. Varje år genomförs riksläger för att utbilda och rekrytera spelare till kommande elit- och landslagsverksamhet inom handboll, parahandboll och beachhandboll. Mer om vår spelarutbildning och våra riksläger kan du läsa här.