Hem / Handboll i Sverige / Uttagningar till riksläger 2 och 4 klara

Uttagningar till riksläger 2 och 4 klara

Här hittar du lista på uttagna spelare, födda -05 och -06, information till dig som blivit uttagen och ytterligare information om våra riksläger.

Uttagningarna till Svenska Handbollförbundets riksläger 4 och 2 för spelare födda 2005 och 2006 är klara. Riksläger 4 och 2 genomförs den 6–9 augusti i Halmstad.

Lista över uttagna spelare
Rikslager 2 Flickor-Pojkar-06_aug2022.docx
Rikslager 4 Flickor-Pojkar-05_aug2022.docx


Till dig som blivit uttagen

Grattis!

Anmäl dig gärna redan idag. Ditt svar på anmälan vill vi ha senast den 13 juli. 

Observera att det är du som spelare som är ansvarig för att din anmälan kommer in till oss i tid. Länk till anmälan finns längre ned.


Om du behöver lämna återbud så ska du meddela det till This is a mailto link och respektive förbundskapten.

P05 Björn Sätherström, This is a mailto link
F05 Pontus Ward Wiklund, This is a mailto link

P06 Toni Johansson, This is a mailto link
F06 Frenne Båverud, This is a mailto link


Förväntningar på dig som ska delta på riksläger
• Att du är här för att du vill lära dig.
• Att du är här för att göra ditt bästa.
• Att du är väl förberedd.


Information till dig som är uttagen

Här hittar du som spelare mer information om lägret. Så som packlista, program med mera.

För den spelare som har medföljande familj finns följande turistinformation från Destination Halmstad: https://www.destinationhalmstad.se/

Vi är även mycket positivt inställda till att tränare eller ledare kommer till Halmstad för att ta del av träningar med SHF:s spelarutbildning. Kan vi sprida intentionerna med spelarutbildningen till föreningarna och ledarna når vi en bättre samverkan och förhoppningsvis en positiv utveckling för individerna.

Anmälan
Anmäl dig till riksläger redan idag! Dock senast den 13 juli. Vi poängterar igen att det är du som spelare som är ansvarig för att anmäla dig till rikslägret.

JAG ANMÄLER MIG TILL RIKSLÄGRET 

 

Till dig som inte blivit uttagen

Ge inte upp!

Drömmer du om att spela i landslaget men har inte blivit uttagen till rikslägret? Ge inte upp - kämpa på med din träning! Alla spelare utvecklas olika och i olika takt och många spelare som aldrig kallats till riksläger kommer ändå in i vår landslagsverksamhet senare. Om Svenska Handbollförbundets riksläger

Svenska Handbollförbundets (SHF) riksläger ingår som ett led i SHF:s spelarutbildning mot ungdomslandslagen. Lägren arrangeras årligen under fyra dagar i april/maj och i juni/juli/augusti. Cirka 180 spelare deltar vid varje läger. Spelarna fyller 16 år det år de blir uttagna till sitt första riksläger. Totalt genomförs fyra riksläger per åldersklass. Här kan du läsa mer om våra riksläger.