Hem / Nu startar Handboll NU

Nu startar Handboll NU

Idag fredag 9 september går startskottet för handbollens nationella manifestation Handboll NU – vår gemensamma satsning på att lyfta och synliggöra vår sport över hela landet. 

Under Handboll NU, den 9-18 september, gör vi tillsammans inom svensk handboll en stor gemensam nationell satsning på att visa upp vår sport, i stort som smått, över hela landet. Svenska Handbollförbundet, distriktsförbunden och landets föreningar fyller tillsammans perioden med handbollsglädje på olika sätt för alla. Vi ser det också som en kick-off på säsongen och ett led i att återstarta handbollen efter pandemin. 


Några av de större nationella aktiviteterna som planeras är bland annat 
Handbollens dag den 17 september då många föreningar ordnar roliga aktiviteter samt vårt gemensamma rekordförsök, #handbollpassaralla, i antal handpassningar den 17 september klockan 12:00-12:01.

Håll utkik på din ort om den lokala handbollsföreningen arrangerar evenemang under Handboll NU och kom och var med! Passningrekordet kan du vara med på var du än befinner dig.

 handbollnu.se hittar du mer om Handboll NU och våra aktiviteter.

Vill din förening vara med på något sätt ska du kontakta ditt distrikt och om ni redan har planerat aktiviteter vill vi gärna att du meddelar ditt distrikt som sammanställer alla aktiviteter.