Hoppa till sidans innehåll

Ny medarbetare på kansliet!

2019-08-09 13:13

Erik är vår nya medarbetare på kansliet och kommer ta över rollen som utbildnings- och föreningskonsulent efter Christian.

Hej!

Det är min sista arbetsdag hos Småland-Blekinge Handboll och upplärningen av Erik Olsson är slut.

Jag tackar för mig och ser fram emot nya spännande utmaningar.

Jag önskar alla föreningar, spelare, ledare och förbundets styrelse med kommittéer stort lycka till med allt handbollande framöver!

Handbollshälsningar
Christian

Här kommer en kort presentation av Erik

Jag är 22 år gammal, uppvuxen på Gotland men bor sedan tre år tillbaka i Växjö.

Jag har alltid varit aktiv inom idrottsrörelsen och i mina yngre dagar ägnade jag all min lediga tid åt att prova och utöva diverse idrotter, exempelvis fotboll, badminton, tennis, pingis och basket. Fotbollen har dock alltid legat mig närmast hjärtat, och som följd av detta valde jag att börja studera NIU med fotbollsinriktning på gymnasiet. Eftersom jag ägnade väldigt mycket tid och energi på fotbollen kändes det naturligt att kombinera min idrottssatsning med mina gymnasiestudier. Efter att jag avslutat mina gymnasiestudier hade jag bestämt mig för att jag ville arbeta med idrott, och valde därför att söka till utbildningen Coaching och Sport Management på Linnéuniversitetet i Växjö. Jag påbörjade utbildningen i augusti 2016, och tog min examen i juni 2019.

Jag ägnar idag majoriteten av min fritid åt att träna och spela fotboll i Räppe GOIF här i Växjö, men försöker även att umgås med familj och vänner så mycket som möjligt. När jag inte själv är aktiv försöker jag att följa och titta på idrott i den mån jag hinner, mina personliga favoritidrotter att titta på är speedway, längdskidåkning, skidskytte och givetvis fotboll.

Efter att ha studerat idrottsvetenskap under de senaste tre åren ska det bli otroligt roligt att äntligen få chansen att arbeta med idrott på heltid, och jag hoppas att det blir lärorikt och utvecklande. Eftersom jag inte har någon handbollsbakgrund hoppas jag på att kunna lära mig mer om sporten, och förhoppningsvis kan jag vara med och bidra till att utveckla handbollen i distriktet.

Uppdaterad: 2019-08-09 13:52
Skribent: Christian Johannesson

Fler nyheter

Digital närvaroregistrering blir obligatorisk

2020-06-18

Enligt beslut av Riksidrottsstyrelsen (RS) blir…

SHF livesänder webbinarier

2020-06-18

Nästa vecka med start den 23 juni lanserar SHF…

Midsommar och semester på kansliet!

2020-06-18

Kansliet är stängt på midsommarafton fredag…

Kansliet stängt i samband med Kristi Himmelsfärdsdag!

2020-05-19

Kansliet har ändrade öppettider med anledning av…

Nytt datum för årsmöte: 22 augusti!

2020-05-14

Nytt datum är nu fastställt för Småland-Blekinge… 

 
Småland-Blekinge Handbollförbund
Box 3098
350 33 Växjö
Telefon: 047021834