Hoppa till sidans innehåll

Alla nyheter

Liten nyhetsbild i lista Enligt beslut av Riksidrottsstyrelsen (RS) blir det obligatoriskt att närvaroregistrera samtliga LOK-stödsaktiviteter digitalt. Beslutet gäller för aktiviteter bedrivna från och med den 1 juli 2020.
 
Liten nyhetsbild i lista Nästa vecka med start den 23 juni lanserar SHF en satsning på webbsända seminarier. Målet är att bidra med kunskapsspridning, inspiration och motivation inom olika handbollsrelaterade områden.
 
Liten nyhetsbild i lista Kansliet är stängt på midsommarafton fredag 19/6. Nedan följer info om semesterstängt på kansliet.
 
Liten nyhetsbild i lista Kansliet har ändrade öppettider med anledning av Kristi Himmelsfärdsdag.
 
Liten nyhetsbild i lista Nytt datum är nu fastställt för Småland-Blekinge HFs årsmöte. Årsmötet kommer hållas den 22 augusti i Växjö.
 
Liten nyhetsbild i lista Styrelsen i Småland-Blekinge HF har beslutat att skjuta det planerade årsmötet/tävlingskonferensen den 30/5 på framtiden, med anledning av osäkerheten runt Corona-pandemin.
 
Liten nyhetsbild i lista Påsken närmar sig med stormsteg och som vanligt är det lite annorlunda öppettider på kansliet då!
 
Liten nyhetsbild i lista Text uppdaterad Söndag 15 mars 22:00 Observera att denna information och dessa beslut gäller i nuläget och tillsvidare. Läget kan snabbt förändras och tagna beslut och rekommendationer kan komma att ändras med kort varsel. Småland-Blekinge HF har efter möte ikväll, torsdag den 12 mars beslutat att följa SHFs rekommendationer vad gäller coronaviruset/covid-19, se https://www.svenskhandboll.se/Handbollinfo/Aktuellt/Medanledningavcoronaviruset/
 
Liten nyhetsbild i lista Svensk handboll och Småland-Blekinge HF ansluter sig till de försiktighetsåtgärder som Riksidrottsförbundet vidtagit. (TEXT UPPDATERAD 11/3)
 

Finalspel UDM 2020!

(2020-03-02 11:12)
Liten nyhetsbild i lista Efter cirka 12,5 timme handbollsspel på lördagen är nu Ungdoms-DM år 2020 avgjort.
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > » 

 
Småland-Blekinge Handbollförbund
Box 3098
350 33 Växjö
Telefon: 047021834