NYHETER STHF

Pre Season - försäsongstävling för seniorer och U19

Det finns en stor längtan att få spela match igen. Säkra er plats och anmäler er senast 1 maj.

Bastränarutbildningar Beachhandboll

Lagom till att väderförutsättningarna optimeras för beachhandbollsspelande arrangerar Stockholms Handbollförbund i samarbete med Gustavsbergs IF HK och Täby HBK bastränarutbildningar i beachhandboll. Ta chansen och anmäl er!

Grattis Ricky Landgraff - Jubileets prestation Parasportgalan 2021

Vi vill Gratulera Ricky Landgraff från IFK Tumba till ett pris på Parasportgalan som utsett jubileets prestation - 5 år tillbaka! Stort Grattis Ricky!

Nu öppnar vi nästa säsong

Anmälan till kommande år är nu öppen. Samtliga tävlingsansvariga har idag fått anmälningslänkar och information om kommande säsongs tävlingar. Här kan ni läsa om några nyheter inför säsongen 2021-2022 i Handbollförbundet Öst.

NYHETER SHF

Restriktioner förlängs tom 17 maj

Regeringen har förlängt de skärpta restriktionerna till och med den 17 maj och uppmanar befolkningen att orka hela upploppet.

Stefan Lövgren kan bli omvald

I morgon startar Europeiska Handbollförbundets kongress i Wien och bland annat kommer det att röstas om vilka tre personer som tar plats i exekutivkommittén de kommande fyra åren. Stefan Lövgren är en av kandidaterna. 

Drömmålet ett faktum

Det svenska domarparet Mattias Wetterwik och Mirza Kurtagic har nominerats till OS i Tokyo. - En bekräftelse på deras skicklighet som domare, säger Björn Eriksson, ordförande i SHF:s Domarkommitté.

TRYGG IDROTT

Under de senaste åren har frågor om hur vi skapar en trygg och utvecklande miljö i barn- och ungdomsidrotten satts i fokus inom Svensk Idrott.

LÄS MER

barnens idrott

 

BARNENS IDROTT

Ett av fem barn känner för stor press från tränare, förälder eller annan vuxen. Hur kan du som vuxen stötta barn som idrottar utan att sätta för stor press? Se filmen!

LÄS MER