NYHETER STHF

Föreningsträffar - Digitalt

Nu när vi inte kan träffas fysiskt - så erbjuder vi träffar digitalt! En av frågeställningarna är: Vad skulle vi tillsammans behöva göra för att Stockholmshandbollen ska bli ännu starkare?

Inspirationskväll - unga domare

Stockholms Handbollförbund bjuder in unga domare till digital inspirationskväll.

Handboll Fitness

Lär dig mer om hur Handboll Fitness blir ett perfekt komplement till den befintliga träningsverksamheten. Ett allsidigt roligt och flexibelt träningspass för den som vill spela handboll men inte vill binda upp sig till matchspel.

Magnus Wislander - Vägen tillbaka efter stroke

Varmt välkommen till Kunskapskrogens digitala evenemang med livesändning den 1 december kl. 19.00!

NYHETER SHF

Webbinarium: Speluppfattning, försvar

I morgon lördag (28/11) klockan 10:00 publicerar vi del av del 2 av Erik Larholms webbinarium om Speluppfattning.

Skärpta allmänna råd införs i Blekinge

Med anledning av skärpta allmänna råd som från och med den 1 december gäller i Blekinge har Svenska Handbollförbundet tagit beslut om vad som gäller handbollsverksamheten i dessa regioner.

Handboll Fitness för fler i rörelse

Nu rullar vi ut konceptet Handboll Fitness och bjuder vi in till digitala inspirationsföreläsningar om hur vi kan få fler i rörelse och samtidigt utveckla föreningen.

Handboll Fitness

Svenska Handbollförbundets projektledare Camilla Rohlén håller inspriationsföreläsningar om Handboll Fitness. Deltagande på föreläsningarna är gratis och webbinarierna hålls över Microsoft Teams.

TRYGG IDROTT

Under de senaste åren har frågor om hur vi skapar en trygg och utvecklande miljö i barn- och ungdomsidrotten satts i fokus inom Svensk Idrott.

LÄS MER

barnens idrott

 

BARNENS IDROTT

Ett av fem barn känner för stor press från tränare, förälder eller annan vuxen. Hur kan du som vuxen stötta barn som idrottar utan att sätta för stor press? Se filmen!

LÄS MER