Hem / Egna nyheter / Nya styrelsen

Nya styrelsen på plats

Ni har fått lite kort info om våra nya styrelsemedlemmar via instagram och facebook, om du vill veta mera så kommer här lite eftermiddagsläsning.

 

Catrine Loqvist Enskede Vice ordförande
Ekonom och beteendevetare med inriktning personal, arbete och organisation. Arbetar som konsult i eget bolag som HR-partner och utbildar i psykosocial arbetsmiljö. Catrine bygger även webbsidor, gör online-utbildningar och tecknade informationsfilmer. Hon har många års erfarenhet av all sorts föreningsarbete såsom lagledare och föreningsadministration i flera stockholmsklubbar, främst inom Hammarby Handboll. Är förbundsfunktionär och föreningsinstruktör. Hon har varit med och arrangerat stora handbolls arrangemang så som SM-final, Champions League-matcher så hon kommer vara en stor tillgång till distriktets arrangemang. Catrine har två barn som båda är aktiva spelare och tränare så handbollen har en stor del i livet.

 

Peter Friedrichsen Huddinge kassör
Han har lång erfarenhet som företagsledare och arbetar idag som rådgivare och konsult till framför allt teknikföretag. Peter har sambo och tre söner, som alla tre varit eller är aktiva inom handboll. Peter har varit ledare i olika idrotter och det hoppas vi att han kan dra nytta av i sin nya roll hos oss. Just nu är ledareengagemanget i Huddinge HK för P16. Han har även varit ordförande två år i föreningen.
Peters personliga idrottskarriär har handlat om tennis från pojk- till seniornivå och handboll från barn fram till junior i LIF Lindesberg.
I Stockholm tror Peter att vi måste hitta en väg för handbollen ska ”ta större plats” i konkurrens med andra idrotter. Han tror och hoppas att Stockholms handbollens föreningar ska blir bättre på att samverka och genom det växa till ett starkt distrikt

Cecilia Granath Segeltorp sekreterare
Hon har en bakgrund inom kommunikation och har jobbat i över 20 år med bl.a. intern- och externkommunikation inom bygg- och fastighetsbranschen. Hon har också stor erfarenhet av påverkansarbete genom PR och politik. Cecilia har varit aktiv förälder inom idrotter som innebandy och trupp gymnastik och tycker det är viktigt att ungdomar har möjlighet att träna under roliga former oavsett bakgrund och ambitionsnivå.

 

Inger Lundin Tyresö ledamot
Hon är en sann handbollsfantast som är född o uppvuxen i ”världsmetropolen” Torsby Norra i Värmland. Idag bor hon i Tyresö och jobbar med kultur- och idrottsfrågor i en kommun vilket är en stark tillgång i styrelsearbetet.
Inger är verksam inom Tyresö Handboll som ungdomstränare och brinner för att utveckla individer som spelare och människor. Inger ser nu möjligheten att få utveckla handbollen i Stockholm genom sin roll i styrelsen och tror det finns många olika delar som hon kan bidra med genom sin erfarenhet från arbetet men även från föreningslivet.

 

Daniel Hobsjö Täby ledamot
Han studerar Sport Management på GIH/Södertörn och arbetade senast som hospitality-ansvarig för handbolls-EM 2020. Daniel hoppas kunna bidra med sin kompetens inom ledarskap och ekonomi för att få Stockholm att nå nya höjder inom handbollen. Han har spelat handboll i 16 år och är nu ledare för flickor och pojkar födda 2013/2014, där hans dotter tränar.