Hem / Egna nyheter / Domarutbildning STEG 1 & STEG 2

Domarutbildning STEG 1 & STEG 2

Sök pengar för arrangerade av domarutbildning Steg 1 och Steg 2 i föreningsregi. Föreningar som har för avsikt att arrangera en Steg 1 och/eller en Steg 2 utbildning i sin förening kan ansöka om projektpengar för detta.

Det är hög tid för er föreningar att ansöka om projektpengar för att ta del av de pengar som Svenska Handbollförbundet har öronmärkt för utbildning av domare under säsongen 2020/2021. För mer informaton om hur man söker dessa pengar klicka på länkarna nedan. Sista ansökningsdag är 2020-10-15, vilket betyder att det börjar bli ont om tid. Genom att läsa informationen som finns via länkarna får du svar på hur du ansöker om pengarna samt hur mycket pengar som finns att söka.

Alla föreningar som ämnar att arrangera en Steg 1 och/eller en Steg 2 utbildning i sin förening ska ta kontakt med Calle Andersson, Domar- och Funktionärsansvarig på Stockholms Handbollförbund. Det går även bra att höra av sig om det uppstår frågor och funderingar utifrån den information som ges via länkarna nedan.

Information från StHF
Information från SHF