Hem / Tävling / Barn / Handbollsfestival U8

Handbollsfestival U8

Barn - Handbollfestival U8 (Födda 2012)
Spelare födda 2012 och yngre deltar i något som vi kallar för handbollfestivalen, som är öppen för barn som deltar i föreningarnas Handbollsskola. En handbollfestival är en match- och träningssamling som pågår i ca 3 timmar med lag från olika föreningar. Alla lag börjar i hallen samtidigt och alla lag avslutar tillsammans.

Handbollfestivalen är för tredje året könsneutral och startar med första omgången i december, följt av tre omgångar i januari, februari och mars. Inbjudan och anmälan till Handbollsfestivalen sker i oktober. I samband med anmälan kommer föreningarna ange flick, pojk eller mixat lag för att ge administratören möjlighet att blanda lagen i gruppindelningen. Det kommer även finnas möjlighet att anmäla sig till samtliga fyra omgångar eller enbart de tre omgångarna på våren.  

Anmälda lag ska vara redo att vara arrangörer.

Anmälningsavgiften för Handbollfestivalen är 850 kr per lag.


Datum/helg för Handbollfestivalen

2020
V.48  Inställd

2021
V.4
V.7
V.11

Stockholms Handbollförbund har,2020812, beslutat att skjuta upp omgång 1 till efter årsskiftet och ersätta omgång 2, som innebär att planerad omgång 3 blir omgång 2 och planerad omgång 4 blir omgång 3. StHF kommer även se om möjlighet och intresse från föreningarna finns att planera in den fjärde omgången i april.