Hoppa till sidans innehåll

Funktionärsutbildningar 2019-2020

FUNKTIONÄRSUTBILDNINGAR 2019-2020

Genom att klicka >HÄR< får ni upp de funktionärsutbildningar som Stockholms Handbollförbund kommer arrangera under säsongen 2019-2020. För att anmäla sig till utbildningarna trycker ni på länkarna i PDF-filen.

PDF-filen innehåller alla olika funktionärsutbildningar (Föreningsinstruktörsutbildning, Distriktsfunktionär Nybörjare, Distriktsfunktionär Repetition samt Förbundsfunktionärsutbildningar.

Föreningar kommer ha möjlighet att arrangera utbildningar i egen regi.

Repetitionsutbildning 525: - per deltagare.
Nybörjarutbildning 770: - per deltagare.

Stockholms Handbollförbund bistår med instruktör och utbildningsmaterial.
Minst antal deltagare för att få ha en utbildning är 15 st. Ni kan gå ihop med en annan förening ifall ni behöver få ihop fler deltagare.

För att boka en in en funktionärsutbildning i egen regi kontakta Domar- och funktionärsansvarig Calle Andersson via mail eller telefon.

Mail: domare@stockholmhandboll.se

Telefon: 08-556 068 96

KURSER FÖRENINGSFUNKTIONÄRER

I och med de nya utbildningsstegen som tagits fram till säsongen 2019-2020 kan föreningar utbilda föreningsfunktionärer i egen regi genom att kontakta en person som är utbildad föreningsinstruktör. Efter avslutad utbildning behöver föreningsinstruktören ta kontakt med Calle Andersson, Domar- och funktionärsansvarig på Stockholms Handbollförbund för att meddela vilka personer som har genomfört kursen. Detta för att kursdeltagarna ska få sin legitimation. Stockholms Handbollförbund vill även ha någon form av översikt över vilka föreningar som arrangerar utbildningar och vilken typ av utbildning som arrangeras.

Mer information gällande de nya utbildningsstegen hittar ni >HÄR<


Uppdaterad: 2019-07-05 11:05
Skribent: Carl Andersson

Nyheter

 
Stockholms Handbollförbund
Box 11016
100 61 Stockholm
Telefon: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information