Hoppa till sidans innehåll

Utbildning i egen regi

För att anmäla intresse till att hålla en domar- eller funktionärsutbildning i egen regi kan du maila till Calle Andersson, Domar- och funktionärsansvarig på Stockholms Handbollförbund. I mailet önskar du när och var utbildningen ska hållas samt vilken typ av utbildning som ni önskar att arrangera.

Vi försöker att möta era önskemål i den mån det går. Vi kommer också att komma med förslag på andra datum om det inte funkar det önskade datumet. Efter att vi tagit emot mailet, kommer vi så fort som möjligt kontakta er för att bekräfta utbildningen och tillsätta lämplig instruktör för önskad utbildning.

Tyvärr kan vi inte hålla utbildningar på domar- eller funktionärssidan innan den 27/8-2019. Då instruktörerna först då är utbildade för året och har behörigthet att hålla utbildningar. Tänk på detta när ni önskar datum för era kommande utbildningar.

Skulle ni ha yttligare några frågor kring våra utbildningar går det bra att kontakta antingen Calle Andersson Domar- och funktionärsansvarig eller Mattias Bejbom Utbildningsansvarig

 

Calle Andersson

 

Mattias Bejbom

Uppdaterad: 2019-06-05 15:27
Skribent: Calle Andersson

Nyheter

 
Stockholms Handbollförbund
Box 11016
100 61 Stockholm
Telefon: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information