Hoppa till sidans innehåll

Anmäl er till höstens Domar- och Funktionärsutbildningar

2019-07-04 10:15

Höstens Domar- och Funktionärsutbildningar har varit publicerade på hemsidan sedan ett tid tillbaka. Gå in under fliken "Domare & funktionärer" för att hitta de olika utbildningarna och datumen för dessa.

Vill du börja eller fortsätta att döma handboll i Stockholmsdistriktet säsongen 2019-2020 är det hög tid att anmäla sig till en av höstens domarutbildningar. Ni som inte har dömt på distriktsnivå innan ska anmäla sig till utbildningen som heter "Distriktsdomarutbildning Nybörjare". Ni som har dömt på distriktsnivå under förågende säsong anmäler sig till någon av utbildningarna som heter "Distriktsdomarutbildning Repetition".

Nytt inför säsongen 2019/2020 är att alla som vill döma matcher på distriktsnivå ska uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Detta för att säkra en trygg och säker idrott för alla. Uppvisandet av detta sker i samband med utbildningstillfället. Den typ av registerutrdag det gäller kan ni läsa mer om via denna länk: 

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ovrigt-arbete-och-kontakt-med-barn/

Likaså för er som vill bli eller fortsätta vara funktionärer i Stockholmsdistriktet under säsongen 2019-2020 är det dags att anmäla sig till höstens kurser. Ni som tidigare varit distriktsfunktionärer bör se över giltlighetstiden för er legitimation. Om den börjar gå mot sitt slut kan ni anmäla er till någon av utbildningarna som heter "Distriktsfunktionärsutbildning Repetition". För er som tidigare inte varit Distriktsfunktionär, välj någon av utbildningarna som heter "Distriktsfunktionärsutbildning Nybörjare".

Desamma gäller för er funktionärer precis som med domarna. Alla som vill sitta som funktionär i Stockholmsdistriktet under säsongen 2019-2020 ska uppvisa ett utdrag ur polisens belsatningsregister.

Jag vill även passa på att önska alla en riktigt trevlig sommar och hoppas vi ses i höst.

Glada hälsningar Calle Andersson, Domar- och funktionärsansvarig. 

Uppdaterad: 2019-10-01 15:43
Skribent: Carl Andersson

Fler nyheter

 
Stockholms Handbollförbund
Box 11016
100 61 Stockholm
Telefon: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information