Hoppa till sidans innehåll

Årets nomineringar

2020-06-26 00:00

Säsongen 2019/2020 har vi genom nomineringar från er utsett årets eldsjäl, årets fair play och årets unga ledare. Vi har även på kontoret utsett årets hederspris till en person som varit ett stort stöd och varit en viktigt funktion för oss men även för många unga domare.

Årets Unga Ledare, Årets Fair Play,  Årets Eldsjäl och Hederspris 2019/2020 

  

Årets Unga Ledare: 
Personen ska i huvudsak varit verksam inom någon förening inom Stockholm handboll och har ett uppträdande som hedrar personen både på och utanför handbollsplanen. Personen har ett positivt och respektfullt sätt att agera och är ett föredöme för många barn och unga. Personen är max 23 år gammal. 

  

Motivering: Årets Unga ledare är en mycket positiv person som ständigt bidrar till utveckling både för sig själv men även för alla runt omkring sig. Hon har alltid ett leende på läpparna och bidrar till god stämning i laget och föreningen. Emma deltog i StHF:s Ungdomsmöte om Trygg idrott där hon tog med sig sina kunskaper och förmedlade dem vidare till sin förening, Huddinge HK. Emma har ett stort engagemang och god ledarskapsförmåga.    

Årets Unga Ledare 2019/2020 tilldelas Emma Löfvenmark 

  

Årets Fair Play 
Person (spelare, domare, ledare, förälder) eller förening som under säsongen visat på stor sportslighet och visat ett föredömligt uppträdande. En insats i en tävling eller i annat idrottssammanhang där personen/laget/föreningen premierar och stimulerar rent spel.  

Motivering:  Årets Fair Play är en stark förebild i sitt engagemang och ledarskap inom parahandbollen och bidrar alltid med en sprudlande energi och har en förmåga att skapa en god gemenskap både som spelare och som tränare. Erika bidrar till en stark teamkänsla i föreningen IFK Tumba.  

Årets Fair Play 2019/2020 tilldelas Erika Eriksson Nylund. 

 

Årets Eldsjäl 
Personen som varit eldsjäl inom sin förening eller alternativt inom förbundets verksamhet. Personen ska vara ideell och ska ha ett uppträdande som hedrar både på och utanför handbollsplanen. Personen ska på ett utmärkande sätt ha bidragit till en ökad gemenskap och glädje inom handbollen. Personen behöver ej vara verksam som coach/ledare/tränare.  

Motivering:  Årets Eldsjäl har alltid en positiv och lösningsfokuserad inställning i alla kontakter med medlemmar, föreningar och Stockholms Handbollförbund. Han har ett enormt stort engagemang i Tyresö Handboll och lägger ned mycket ideell tid och kraft i att utveckla föreningen och Stockholmshandbollen framåt.  

Årets Eldsjäl 2019/2020 tilldelas Mikael Andersson. 

 

Årets Hederspris

Motivering: Årets hederspris delas ut till en person som har varit aktiv i olika roller inom handbollen sedan 70-talet. Domare, domarinstruktör och nio år som ledamot i Stockholms Domar- och funktionärskommitté är några av de roller som personen har förfogat över. Framförallt har den mesta av tiden från då fram till dags dato vigts åt att arbeta med, till och för distriktets unga domare. Det är många unga domare genom åren som har personen att tacka för mycket. Personen har med ett glatt humör, omsorgsfullt arbete och ett genuint intresse arbetat med att utbilda, utveckla, inspirera och coacha distriktets unga domare. 

Under säsongen 2019/2020 har mottagaren av årets hederspris veckovis arbetat ideellt med att se till att nyutbildade distriktsdomare har fått stöttning och coachning av distriktets domarinstruktörer. Nu har personen bestämt sig för att avsluta sin tjänstgöring inom handbollen och snart firar han sin åttionde födelsedag. 

Mottagare av årets hederspris tilldelas  Gert Ahlberg 

  


  

Uppdaterad: 2020-07-03 14:49
Skribent: Anna Bisso

Fler nyheter

 
Stockholms Handbollförbund
Box 11016
100 61 Stockholm
Telefon: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information