Hoppa till sidans innehåll

Här är vinnarna!

2019-05-09 15:12

Årets Unga Ledare, Årets Fair Play och Årets Eldsjäl 2018/2019

Årets Unga Ledare:
Personen ska i huvudsak varit verksam inom någon föreinng inom Stockholm handboll och har ett uppträdande som hedrar personen både på och utanför handbollsplanen. Personen har ett positivt och respektfullt sätt att agera och är ett föredöme för många barn och unga. Personen är max 23 år gammal.

Motivering: Årets Unga ledare: Sara Demiray

Sara är en förebild för många spelare och ledare med sin sprudlande energi som främjar hängivenhet och gemenskap och är väldigt lyhörd och inlyssnande på spelarnas behov. För stort bidragande, engagemang och fint ledarskap i Sannadal SK tilldelas Sara Demiray Årets Unga Ledare.

Årets Fair Play

person (spelare, domare, ledare, förälder) eller förening som under säsongen visat på stor sportslighet och visat ett föredömligt uppträdande. En insats i en tävling eller i annat idrottssammanhang där personen/laget/föreningen premierar och stimulerar rent spel. 

Motivering: Årets Fair Play: Thomas Bäcklin

Thomas är en stark förebild för många domare med sitt mentorskap, sin aktiva närvaro i domarcoachningen samt för sitt pedagogiska kunnande och agerande gentemot spelare. För sitt engagemang som domare och bidragande för rent spel tilldelas Thomas Bäcklin året Fair Play

Årets Eldsjäl

Personen som varit eldsjäl inom sin förening eller alternativt inom förbundets verksamhet. Personen ska vara ideell och ska ha ett uppträdande som hedrar både på och utanför handbollsplanen. Personen ska på ett utmärkande sätt ha bidragit till en ökad gemenskap och glädje inom handbollen. Personen behöver ej vara verksam som coach/ledare/tränare. 

Motivering: Årets Eldsjäl: Annika Brege

För sitt brinnande engagemang för handbollen, som alltid ställer upp för medlemmar, förening och förbund och som bidrar och driver Stockholm samt Svensk handboll framåt. Med sin sprudlande energi och glädje tilldelas Annika Brege årets Eldsjäl

 

Uppdaterad: 2019-10-01 15:43
Skribent: Joanna Stassos Wolf

Fler nyheter

 
Stockholms Handbollförbund
Box 11016
100 61 Stockholm
Telefon: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information