Hoppa till sidans innehåll

Prelimänära spelprogram klara

2017-07-22 10:35

De preliminära spelprogrammen för säsongen 2017-2018 finns tillgängliga i vår resultatportal. Observera att alla matchtider endast är preliminära.

Det preliminära programmet för alla seniorserier, ungdomsserier, samt för det första steget i Newbody Cup publicerades i vecka 29.

Att matchtiderna är preliminära innebär inte att det kommer att ske väldigt stora förändringar. Hela schemat är lagt av föreningarna och av Stockholms Handbollförbund. Listor har skickats till kommunerna för inbokning.

Det är främst om kommunerna upptäcker felaktigheter som nya matchtider kan  komma att sättas. Det slutgiltiga spelprogrammet kommer att fastställas i början av september.

Detta bör noteras:

  • Föreningarna i Uppsala kommun är inte klara med sin tidsättning. Detta beror på att kommunen i mitten av juli inte hade gjort klart sin tidsfördelning.
  • Seniorlagen som spelar i Solna kommun saknar till stor del tidsättning. Detta beror på att lagen spelar i privatägda hallar där tidsfördelningen inte hade gjorts klart i juli.
  • Ett antal matcher och matchsammandrag där Värmdö IF står som arrangör saknar matchtider. Detta beror på att föreningens interna halltidsfördelning inte var klar för de aktuella helgerna.

Om du upptäcker något som verkar konstigt, exempelvis en match som verkar ligga i fel omgång eller någon match som verkar sakna speltid, så tveka inte att höra av er till tavling@stockholmhandboll.se.

Sedan tidigare fanns även spelprogram för DM i resultatportalen. Desa matchtider är inte preliminära. Dessa spelprogram är att betrakta som fastställda.

 


Spelprogram finns i resultatportalen >>>


Uppdaterad: 2019-10-01 15:44
Skribent: Adam Engström

Fler nyheter

 
Stockholms Handbollförbund
Box 11016
100 61 Stockholm
Telefon: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information