Hoppa till sidans innehåll

Projektpengar - Domarutbildning

2020-06-16 11:36

Inför säsongen 2020-2021 kan Stockholmsdistriktets föreningar ansöka om ekonomiskt bidrag för att utbilda domare i sin förening. Alla föreningar vars uppsåt är att arrangera en domarutbildning bör snarast registrera detta i IdrottOnline för att få ta del av de bidragspengar som finns att söka.

Från och med säsongen 2020-2021 är domarutbildningen uppbyggd på ett annorlunda sätt än tidigare. Svenska Handbollförbundet har utvecklat en ny webbaserad utbildningsportal samt tagit fram ett nytt utbildningsmaterial. Den nya portalen och det nya utbildningsmaterialet kommer att användas nationellt för att utbilda domare. Vill du veta mer om den nya domarutbildningen och dess uppbyggnad klicka >HÄR<

I samband med detta har Svenska Handbollförbundet öronmärkt en summa pengar som samtliga av landets föreningar kan söka för att få bidrag till att utbilda domare i sin förening. Syftet med detta är att stimulera utbildning av domare över hela landet. För att få ta del av dessa pengar ska föreningen själv registrera utbildningen i IdrottOnline. Utbildningen ska senast vara registrerad 2020-10-15 och slutrappoterad 2020-11-15 för att föreningen ska erhålla projektmedel för utbildningen.

Ett tips från Stockholms Handbollförbund är att samtliga föreningar som har för avsikt att utbilda domare i sin förening, snarast möjligt registrerar detta i IdrottOnline. Föreningen behöver inte veta vilket datum utbildningen kommer att hållas för att registera den i IdrottOnline då det går att göra i efterhand.

Läser mer om hur registeringen går till >HÄR<

De föreningar som önskar att arrangera en Steg 1- eller Steg 2-utbildningen tar kontakt med Domar- och funktionärsansvarig för att hitta ett passande datum.

Vid frågor angående detta, kontakta Domar- och funktionärsansvarig på Stockholms Handbollförbund.

Uppdaterad: 2020-07-03 14:49
Skribent: Carl Andersson

Fler nyheter

 
Stockholms Handbollförbund
Box 11016
100 61 Stockholm
Telefon: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information