Hoppa till sidans innehåll

Stadsmissionens familjer gästade Gustavsberg IF HK på Höstlovet

2019-11-04 15:13

Det blev en mycket lyckad höstlovsaktivitet för barnfamiljer från Unga Station, Stadsmissionens verksamhet för barn och unga.

Familjerna samlades på onsdagen kl 10:00 på Unga Station Södermalm för att åka en buss ut till Gustavsbergs Sporthall. Väl på plats tog ledare från Gustavsbergs IF HK emot alla och välkomnade dem in i hallen där de erbjöd olika aktiviteter för många nyfikna och förväntansfulla barn och föräldrar. Det blev en mycket lyckad dag och nedan kan du läsa några citat från Unga Station, Stadsmissionen:

"Stor eloge till ledarna som tog sig an alla barnen på ett föredömligt sätt. De var proffsiga, lekfulla, ansvarfulla och schyssta. Och att klubben hade ordnat med så många ledare gjorde att alla kunde vara med utifrån sina egna förutsättningar."

Kommentarerna från barnen var bl.a. att: "hinderbanan var kul! "Att få spela match var det bästa" " skjuta på den stora bollen tyckte jag var bäst"  "dansen var rolig"

Ett lyckat samarbete mellan Stockholms Stadsmisson, Gustavsbergs IF HK och Stockholms Handbollförbund. 

Om någon förening vill göra som Gustavsbergs IF HK och IK Bolton tidigare gjort att skapa en handbollsaktivitet för Stadsmissionens barnfamiljer tveka inte att kontakta:

Joanna på: utveckling@stockholmhandboll.se

Uppdaterad: 2020-04-02 16:03
Skribent: Joanna Stassos Wolf

Fler nyheter

 
Stockholms Handbollförbund
Box 11016
100 61 Stockholm
Telefon: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information