Hoppa till sidans innehåll

Stockholms Handbollsförbund skriver nytt avtal med Kempa och All In Sports

2019-10-07 17:48

Stockholms Handbollförbund och Kempa fortsätter sitt samarbete och tillsammans med återförsäljaren All In Sports, har de tre parterna inlett gemensamt samarbete. Under kommande tre år kommer Kempa leverera all textil- och handbollsrelaterade produkter till Stockholms Handbollförbund. All In Sports kommer erbjuda försäljning av handbollsprodukter i både butik- och online.


Samarbetet innefattar att Kempa kommer fortsätta att förse distriktslagen med matchställ, uppvärmningskläder samt bollar och vara en huvudpartner för distriktets serie- och finalspel. Även förening, domare och funktionärskläder och produkter ingår i samarbetet. Ett stort sortiment av handbollsskor kommer också finnas tillgängligt att prova och köpa hos All in sports för distriktets spelare.

Nu kan vi äntligen erbjuda handbollsstockholm en helt ny kläd- och handbollskollektion som går att hitta antingen online i vår nya webbshop eller för de som gärna vill prova kläderna först så finns All In Sports butiken på Adlerbethsgatan 19, Fredhäll, öppen för besök.

Varmt välkomna antingen till butiken eller att besöka nya webbshopen.

Länk till Pressmeddelande

Uppdaterad: 2020-07-03 14:49
Skribent: Erika Norman

Fler nyheter

 
Stockholms Handbollförbund
Box 11016
100 61 Stockholm
Telefon: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information