Hem / Boende

Boende

Incheckning
Ansvariga ledare för distriktslagen anmäler sin ankomst till Infocentret i Rosvalla Arena. Samma sak gäller för funktionärer. Infocentret är öppet från fredag klockan 10.00.

Boende
Deltagarnas förläggning sker i Nyköpings Arenor, samt i närliggande skolor. Maten kommer att serveras i anslutning till Rosvalla Arena (prel. Alpha-skolan) Skolorna finns tillgängliga från kl.18:00 den 14/1–22 för deltagarna. Inför utcheckning skall lokalerna vara grovstädade och tömda senast klockan kl.11.00 på söndagen. Fram till avresa kan packning sedan förvaras i Rosvalla Arena efter kontakt med Infocentret.

Alternativa boenden
Om ni har ledare eller andra personer som är kopplade till lagen som inte ska bo på hårdförläggning så kan ni få hjälp med att boka boende via projektledare för LOC >> This is a mailto link Se dock till att vara ute i god tid då turneringen fyller alla hotellrum i staden denna helg.

Har du frågor om boendet, kontakta Stefan Antal (projektledare LOC), This is a mailto link tel: 0705-21 63 92

SVERIGECUPEN

Sverigecupen, som är ett led i Svenska Handbollförbundets spelarutbildning och talangutveckling, är ett utbildnings- och utvecklingstillfälle för såväl spelare som unga, lovande domare. I Sverigecupen deltar distriktslag (pojkar/flickor 15 år) från hela Sverige. Sverigecupen spelas årligen under en helg i november och totalt spelas runt 100 handbollsmatcher. På plats finns landslagens förbundskaptener för att följa upp framtida möjliga landslagsspelare och spelarnas prestationer under Sverigecupen fungerar som underlag för uttagningar till handbollsgymnasierna. Domarmentorer på plats coachar och stöttar våra unga domare.

Sverigecupen drar till sig stort intresse från besökare från länet men också från tillresande besökare och supportrar.

Samtliga matcher webbsänds och kommenteras i realtid vilket lockar ett stort antal tittare från Sverige och många andra länder.