Hem / Deltagare / Nyheter / Lagpresentation: HF Öst Stockholm Svart och Vit P15

Lagpresentation: HF Öst Stockholm Svart och Vit P15

"Två lag med självförtroende och ett laget före jaget tänk"

Hur har era förberedelser sett ut inför Sverigecupen?  
Vi har som lag inte haft så mycket förberedelser med tanke på Covid...? Vi har haft 2-3 träningstillfällen där vi gått igenom hur vi ska spela, vad som är viktigt att förhålla sig till som spelare och försökt förbereda spelarna för den mentala utmaningen Sverigecupen innebär. 

Vad ser ni mest fram mot under Sverigecupen?
Att coacha spelarna igenom vad dom tycker är de viktigaste dagarna i deras handbollspelande så här långt. 

Vilka förväntningar har ni på Sverigecupen? Berätta gärna om era sportsliga förväntningar, men glöm inte att reflektera över arrangemanget och den upplevelse ni tror att det blir för er som grupp.  
Att få se många motiverade handbollsspelare på en och samma ställe.

Berätta gärna om era sportsliga förväntningar, men glöm inte att reflektera över arrangemanget och den upplevelse ni tror att det blir för er som grupp. 
Sportsliga ambitioner är att alla spelare ska utvecklas i sin roll för varje match samt att hålla alla spelare innanför ramarna för gruppen under alla dagar.

Upplevelsen som jag hoppas vår grupp kommer ha är en positiv tillbakablick där de fick möjlighet att visa sida starkaste sidor för förbundskaptenerna. 

När publiken bänkar sig i Nyköping, vad kan de då förvänta sig att få se?  
Förhoppningsvis ett lag med självförtroende och ett laget före jaget tänk. 

Sverigecupen spelas i Nyköping 14-16 april.

HF Öst Stockholm Svart P15 spelar i grupp 3 och möter HF Väst Halland och HF Syd S/B Norra i gruppspelet.
HF Öst Stockholm Vit P15 spelar i grupp 4 och möter HF Mitt 2 och HF Norr 2 i gruppspelet.

Till spelprogrammet >>
Till alla lagpresentationerna >>
Till Sverigecupens sida >>
Se matcherna live på SolidSport >>
Följ Sverigecupen via Gamedayappen >> 
Till merchandisen för Sverigecupen >>

Vi passar också på att informera om att det råder totalförbud för nötter och alla sorters citrusfrukter i arenorna och alla deltagarboenden under Sverigecupen, då flera deltagare och ledare har allergier.

 

 

 

 

Bifoga gärna en liggande bild på lage

SVERIGECUPEN

Sverigecupen, som är ett led i Svenska Handbollförbundets spelarutbildning och talangutveckling, är ett utbildnings- och utvecklingstillfälle för såväl spelare som unga, lovande domare. I Sverigecupen deltar distriktslag (pojkar/flickor 15 år) från hela Sverige. Sverigecupen spelas årligen under en helg i november och totalt spelas runt 100 handbollsmatcher. På plats finns landslagens förbundskaptener för att följa upp framtida möjliga landslagsspelare och spelarnas prestationer under Sverigecupen fungerar som underlag för uttagningar till handbollsgymnasierna. Domarmentorer på plats coachar och stöttar våra unga domare.

Sverigecupen drar till sig stort intresse från besökare från länet men också från tillresande besökare och supportrar.

Samtliga matcher webbsänds och kommenteras i realtid vilket lockar ett stort antal tittare från Sverige och många andra länder.

På grund av coronapandemin ställdes Sverigecupen 2020 in. Sverigecupen 2021 spelas i april 2022. Sverigecupen 2022 är planerad att genomföras i november 2022.