Hem / Nyheter / Lagpresentation: HF Väst Halland P15

Lagpresentation: HF Väst Halland P15

"Skön handboll, hög fart, ungdomlig kreativitet och orädda spelare"

Hur har era förberedelser sett ut inför Sverigecupen?
Träningar med laget, det har funnits utmaningar gällande förberedelserna till följd av corona och sen fullspäckade scheman men överlag tycker vi att killarna har en bra inställning och gjort det bästa av en svår situation.

Vad ser ni mest fram mot under Sverigecupen?
Att samla unga och lovande spelare under en gemensam glädje för handboll samt att få se fartfylld handboll.

Vilka förväntningar har ni på Sverigecupen? Berätta gärna om era sportsliga förväntningar, men glöm inte att reflektera över arrangemanget och den upplevelse ni tror att det blir för er som grupp.
Våra förväntningar inför Sverigecupen är att alla spelare ska gå in med en skön inställning, ge allt på planen samt att de ska njuta av tillfället och möjligheten de har framför sig. Vi hoppas även att spelarna ska växa individuellt av att placeras i ett nytt kontext och få se spelare från andra regioner.

När publiken bänkar sig i Nyköping, vad kan de då förvänta sig att få se?
Skön handboll, hög fart, ungdomlig kreativitet och orädda spelare.

Berätta lite mer om ert lag: det kan handla om profiler i laget, rutiner vid sidan av banan, meriter eller något annat som kan vara roligt för motståndare och publik att känna till.
Vår trupp består av ett gäng killar med bra inställning, en otrolig glädje för handboll och en märkbar laganda. Det finns lite av varje i vår trupp och vi är övertygad om att det är intressanta killar att hålla ett öga på så vi tycker att alla borde se minst en match och skapa en egen uppfattning av killarna.

Sverigecupen spelas i Nyköping 14-16 april.

HF Väst Halland P15 spelar i grupp 3 och möter HF Öst Stockholm Svart och HF Syd S/B Norra i gruppspelet.

Till spelprogrammet >>
Till alla lagpresentationerna >>
Till Sverigecupens sida >>
Se matcherna live på SolidSport >>
Följ Sverigecupen via Gamedayappen >> 
Till merchandisen för Sverigecupen >>

Vi passar också på att informera om att det råder totalförbud för nötter och alla sorters citrusfrukter i arenorna och alla deltagarboenden under Sverigecupen, då flera deltagare och ledare har allergier.

SVERIGECUPEN

Sverigecupen, som är ett led i Svenska Handbollförbundets spelarutbildning och talangutveckling, är ett utbildnings- och utvecklingstillfälle för såväl spelare som unga, lovande domare. I Sverigecupen deltar distriktslag (pojkar/flickor 15 år) från hela Sverige. Sverigecupen spelas årligen under en helg i november och totalt spelas runt 100 handbollsmatcher. På plats finns landslagens förbundskaptener för att följa upp framtida möjliga landslagsspelare och spelarnas prestationer under Sverigecupen fungerar som underlag för uttagningar till handbollsgymnasierna. Domarmentorer på plats coachar och stöttar våra unga domare.

Sverigecupen drar till sig stort intresse från besökare från länet men också från tillresande besökare och supportrar.

Samtliga matcher webbsänds och kommenteras i realtid vilket lockar ett stort antal tittare från Sverige och många andra länder.