Hem / Måltider

Måltider

Måltider
Samtliga måltider planeras att serveras i Alpha-skolans matsal. Matsedel anslås i anslutning till matsalen samt vid tävlingsexpeditionen.

Följande måltider ingår i gästkortet, á 800 kr/st.
• Fredag middag
• Lördag frukost
• Lördag lunch
• Lördag middag
• Söndag frukost
• Söndag lunch

Beställning av gästkort och önskemål om avvikande kost m.m. skall meddelas direkt till IFK Nyköping, enligt kontaktuppgifter nedan, senast måndagen den 20 december kl.12:00. Det kommer att finnas möjlighet att komplettera med nedanstående tilläggsbeställningar inför turneringen.

Möjliga tilläggsbeställningar:
• Lunch fredag 90 kr/person

Mer information om tilläggsbeställningar kommer att skickas ut separat.

Gästkort & fakturering
Gästkortet kostar 800 kronor per person. Kostnaden kommer att faktureras SDF:en direkt från IFK Nyköping.

Har du frågor om måltider, gästkort och tilläggsbeställningar, kontakta Stefan Antal (projektledare LOC), This is a mailto link tel: 0705-21 63 92

SVERIGECUPEN

Sverigecupen, som är ett led i Svenska Handbollförbundets spelarutbildning och talangutveckling, är ett utbildnings- och utvecklingstillfälle för såväl spelare som unga, lovande domare. I Sverigecupen deltar distriktslag (pojkar/flickor 15 år) från hela Sverige. Sverigecupen spelas årligen under en helg i november och totalt spelas runt 100 handbollsmatcher. På plats finns landslagens förbundskaptener för att följa upp framtida möjliga landslagsspelare och spelarnas prestationer under Sverigecupen fungerar som underlag för uttagningar till handbollsgymnasierna. Domarmentorer på plats coachar och stöttar våra unga domare.

Sverigecupen drar till sig stort intresse från besökare från länet men också från tillresande besökare och supportrar.

Samtliga matcher webbsänds och kommenteras i realtid vilket lockar ett stort antal tittare från Sverige och många andra länder.