Hem / Hotellerbjudande

Hotellerbjudande

Varmt välkommen till Nyköping och Sverigecupen i handboll 14-16 april 2022. Vi ser fram emot att få ta hand om dig under några spännande och härliga dagar då alla våra unga och lovande handbollsspelare samlas för att göra upp om vilket distrikt som är bäst i Sverige.

Intresset för turneringen är mycket stort och alla hotellrum brukar snabbt bokas upp. Vi har därför reserverat ett antal hotellrum på några av Nyköpings hotell som distriktslagens medföljande föräldrar och anhöriga kan boka med förtur fram till den 1 april via en webshop som administreras av Nyköping Arenors biljettsystem Tickster.

Till webshopen >>

Om det uppstår tekniska problem vid bokningen kontakta Ticksters kundservice på 0771-47 70 70 eller mejla This is a mailto link >>

Vid övriga frågor går det att skicka ett mejl till This is a mailto link >>
Ditt mejl kommer då att besvaras av Susanne Skatteboe som är Nyköpings Kommuns mötesvärdinna.

Återigen varmt välkommen till en fantastisk handbollsupplevelse!

Vi ses!

Med vänlig hälsning

IFK Nyköping – Lokal arrangör

SVERIGECUPEN

Sverigecupen, som är ett led i Svenska Handbollförbundets spelarutbildning och talangutveckling, är ett utbildnings- och utvecklingstillfälle för såväl spelare som unga, lovande domare. I Sverigecupen deltar distriktslag (pojkar/flickor 15 år) från hela Sverige. Sverigecupen spelas årligen under en helg i november och totalt spelas runt 100 handbollsmatcher. På plats finns landslagens förbundskaptener för att följa upp framtida möjliga landslagsspelare och spelarnas prestationer under Sverigecupen fungerar som underlag för uttagningar till handbollsgymnasierna. Domarmentorer på plats coachar och stöttar våra unga domare.

Sverigecupen drar till sig stort intresse från besökare från länet men också från tillresande besökare och supportrar.

Samtliga matcher webbsänds och kommenteras i realtid vilket lockar ett stort antal tittare från Sverige och många andra länder.